Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Na nekem "fenn van tartva" a nicknevem, aztán majd szólnak, ha live lesz
Egy próbát megér, gyanítom hamar kapja az uninstallt, de legalább tudni fogom mire és miért
Eddig egy ingyenes FPS jött be az Operation 7 De sajnos úgy tűnik Magyarisztánban már nem elérhető...
Majd kint meglesem, mi az ábra vele. Még fizetés nélkül is úgyahogy élvezhető volt, meg a fegyverek szerkesztgetése nekem tetszett.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Vukmir
aktív tag
Majd kiderül
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
Ilsyde
őstag
Ha valaki ingyenes CoD klónt keres sci-fi kornyezetben az meg erre fáradjon: Blacklight Retribution
-
cskamacska
addikt
válasz Balika23hun #5 üzenetére
Szeretnék én olyan MMOFPS-el játszni mint az a "szar konzolport" Crysis 2 volt. MMO vonalon nincsenek ugyan konzolok amikre lehet mutogatni, viszont van rettenet sok nagyon gyenge gép, ami miatt nem lehet túlbonyolítani a grafikát/fizikát, és még több kazuár játékos, akinek már a Farmville is bonyolult. MMOFPS fronton az Alliance of Valiant arms, meg a Combat Arms szutykok jelentik jelenleg az átlag színvonalat, így már egy konzolos Battlefield 3 szintű játék is rendkívül komoly előrelépés lenne.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Én toltam egy reget........Hátha
All→M8
-
- = Zk = -
félisten
mint a Bf: play4free....alap fegyverrel halál. hozzá a kiegek fizetősek. öcsém tolja is neki ezerrel. én 15 percet bírtam
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Archer
őstag
Minek kell irányjelző a lépegetőre?
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
teeem
aktív tag
Ez ingyenesnek pont elég. Viszont az a számítógépes torzított női hang a végén, a " rossz oldalát fogtad meg " dologgal elég béna volt. Ha a játékban is ez a hang lesz, akkor a hangokat a némíts fogja jellemezni.
-
Tibor92
tag
Hmmm nekem nagyon BF gyanús a kasztok miatt, de nekem nagyon tetszik !!
- 2001/9/11 WTC Never Forget -
-
hommeros
őstag
Na meg a sok hack, ami kint van Crysis-hez, szinte biztos, hogy 1:1-ben használható lesz itt is. Én az ilyen ingyenes izéket már ki se próbálom.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
addikt
válasz Cybertrone #20 üzenetére
Hogy te most mekkora hülyeséget mondtál.
Ja, és TF2-ben pont nem így van.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Akos2110
aktív tag
válasz Cybertrone #20 üzenetére
a teljes tf2 megvétele kemény 0.59 euroba fáj....
-
Nagyon tetszett amíg meg nem jelent az a lépegető dolog..
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Akos2110
aktív tag
válasz Cybertrone #17 üzenetére
tápos karakter? max más fegyvere van, de az az ingyenesnek is elérhető
-
-
Akos2110
aktív tag
válasz Cybertrone #14 üzenetére
Léccives sorolj fel akár egy dolgot is ami a ingyenes tf2ben a játékélményt befolyásolja.
-
AS
félisten
BF3 ban mióta van Mecs lépegető ?
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Bcy+
tag
...BF3 és a bf2142 + cryengine .. = warface
||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||
-
Cybertrone
veterán
Ingyenes BF3 klón, a gusztustalan cry2-es Ladyhangal... gratulálok!
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
wikings2
őstag
Szerintem bőven jó.
Jöhetne csak fizetősként is és akkor a kutya se nézne rá.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Free to play játék lesz. Vagyis egy két pálya ingyen a többiért fizess. Meg gondolom egy két alapfegyver is lesz, de a jobbakért szintén fizetni kell majd szerintem.
Live-Die-Respawn
-
Balika23hun
aktív tag
Jön Európába is [link] .
Majd meglátjuk mi sül ki belőle.Ingyenes játék lévén nem vesztek vele ha kipróbálom.Ráadásul azt hiszem ez only PC így nem kell attól tartani hogy szar konzolportot kapunk mint crysis 2 esetében.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
hommeros
őstag
válasz Black Dragon #1 üzenetére
És EU-ban meg sem jelenik ahogy tudom.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Black Dragon
addikt
Kevés különbséget látok e között, és a BF3 világa között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Vírusirtó topic
- Elite: Dangerous
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM