Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Szevasztok, nyitottam egy temat a jateknak, ha gondoljatok ott lehet szervezodni meg felvenni egymast akinek mar van beta hozzaferese.
En ugyanezzel a nevvel vagyok megtalalhato, altalaban ejjel jatszom, akinek van kedve vegyen fel batran!
Imhol a topik: WARFACE
Fortune doesn't favor fools.
-
Rico45
őstag
válasz namenyicsavo #34 üzenetére
Helló!
Próbáltalak felvenni,de valahogy nem jön össze:-(
Próbálj te felvenni légyszi zotya10001 a nevem!
Ilsyde: nekem is dolgozik a gépem rendesen.-) igaz nem valami nagy vas .-DD
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Ilsyde
őstag
válasz namenyicsavo #34 üzenetére
Co-opot vagy versust reszesititek elonyben?
Jopar napja nem voltam online, egyszeruen nincs idom jatszani mert allandoan 12 orazom. De legalabb gazdag leszeeek!!Egyetlen egy bajom van a jatekkal, megpedig az hogy ugy tekeri a VGA-mat mint a disznyaj. Allandoan ordit a venti, ami inkabb aggaszt mint zavar. Valamit nagyon elszurtak a jatekon mert nem kellene ennyire erolkodnie alatta a kartyamnak.
-
namenyicsavo
tag
Hali! Aki szeretne "csapatba" játszani, az vegyen fel. Haverom meg én toljuk. Más magyarral nem találkoztunk egyenlőre :/ Sgt Godfather néven megtaláltok gface oldalon!
Ha nincs tank, légy géppuskafészek. Ha nincs lőszer, légy bunker. Ha nincs idő....Légy Hős! 80+ alatt nem utalok előre!
-
Ilsyde
őstag
Nincs mit, csak sikerult
Már a co-op miatt megérte feltenni. Csak úgy repul mellette az ido
Nálam is ablakban mennek a menuk, a játék meg teljesben. De ha nyomsz ESC billt akkor át tudod pattintani ablakba azt is ha kozben bongészni támadna kedved. Azonnal átvált, nem tolt semmit. Komoly cuccnak ígérkezik ez a GFace.
-
Ilsyde
őstag
Menj a C:\Programdata konyvtárba és helyezd át (ne csak másold) a GFace mappát az E:\games-be.
Utána a parancssorba írd be hogy mklink /j "C:\Programdata\GFace" "E:\games\GFace"
Ez létrehoz egy C:\Programdata\GFace.lnk fájlt ami az E:\games\GFace tartalmára mutat.
Ha elkezdi újra letolteni az azt jelenti hogy rossz helyre másoltál valamit.Versus mód nekem abszolút nem tetszik, olyan mint a CoD csak kicsit normálisabb. Túl dara, nincs benne semmi skill. Viszont a co-op nagyon bejovos
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Nekem egy olyan gondom van,hogy,azt írja már a link legelső betöltésénél,hogy valami hiba történt és próbáljam meg később.Viszont közben fekete alapon fehér alapon azt írja,hogy a játék indításra kész,közben a háttérben megy a játék hangja és olyan mintha a menüig betöltene,de nem változik semmi.
Most váltottam FM2-re és csak az IGP-t használom.
Lehet,hogy az a baj? -
Ilsyde
őstag
Nagyon állat ez a játék. Co-op kuldiket tolom, abból is a másodikon vagyok/vagyunk leragadva. Az a mech mikor rakétavetovel szétszedi a csapatot az nagyon ott van. Régen rohogtem már ennyit
Eloszor mozgasd át a GFace mappát a C:\Programdata-ból. Csak azután mukodik ha az eredeti már nincs a helyén!
-
-
Ilsyde
őstag
Nálam is lejott félig a kliens (1.1GB) mire eszembe jutott hogy át kellene rakni a Windows SSD-jérol a másikra...
C:\Programdata\GFace mappát helyezd át egy mklink paranccsal és kész.
Jelenleg nálam el sem indul csak egy hibauzenetet dob fel: Failed to initialize the GameStartup Interface. Korulnéztem a neten, ez a Crysis motor hulyesége de olyan megoldást még nem találtam ami mukodik is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Első zárt bétával játszottam, ahogy nézem eléggé megváltoztattak sok mindent. Most is van meghívóm az eu-s zárt bétára, de most meg gépem nincs hozzá.
ELső zárt béta még így nézett ki:
Live-Die-Respawn
-
teeem
aktív tag
Kb tök ugyan olyan mint a Battlefield. De szép.
-
aktív tag
Nem kell majd a gface a játékhoz, és további információkat sem lehet ott találni, teljesen külön projekt...
A gépigény pedig igen barátságos (ez itt a reklám helye), a Crysis2.hu-n megtekinthető xD
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
végre egy játék ami megragadott az első pillanattól fogva, rég volt már ilyen
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
rankesz
veterán
Hát igen, ingyenes lesz, de hogy pénzt nem is adnék érte az fix!
Vagy nagyon béta ez még... -
banhammer
veterán
Erdekesnek tunik.
Az ingyenessegnek szerintem nagy ara lesz.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
jocek91
aktív tag
Hát igazából a kommentátor körül is írta (számomra) kiknek is készül ez a játék. A vér istvánoknak. Ha ennyire adni akarnak a játékosok véleményére akkor ne a kiadóval tárgyaljanak hogy ez meg az zavarja a játékosokat, hanem velünk játékosokkal. Akkora bukás lesz ez is mint a BFlay4Free...
-
Apika
addikt
Egészen tűrhető a játék... Bár én az időre történő játékmódot nem igazán szeretem...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kaptam meghívót a Gface zárt bétájára, remélhetőleg kapok invite-ot a zárt Warface bétára is.
Köszöntem szépen a youtube beágyazást.
Live-Die-Respawn
-
qad
senior tag
Hajrá-hajrá, tetszik a graf is és kíváncsivá tesz mit hoznak ki belőle. Eddig bejövős.
-
Prosector
addikt
Igy elsore nem tunik rossznak nekem,csak attol tartok az emberek jo reszenek nem fog rendesen futni,mert ugye multihoz kene min. 60-80 FPS,az sem baj,ha 100 korul van.
-
Cybertrone
veterán
Grafika szép... hangokból nem sokat hallunk... a HUD moslék... az élesztés gagyin néz ki... a földön a becsuszás nem hülyeség, de itt olyan mint ha taknyon csuszna... röviden ennyi... bővel elég nekem ahhoz hogy a kiegekért pénzt ne adjak, és a gamet ingyenes mivolta ellenére fel se tegyem...
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Bocsi hogy ide írok, de a Silent Hill Downpour tesztemet mikor rakjátok ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen processzort vegyek?
- Snowboard topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM