Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Őőőőő....
Nem tudom, hogy ez most vicc, vagy mi.
Szerettem én is az SS-t a játéktermekben a 90-es években, de ezeket a videókat elnézve úgy 10 évvel el vannak marad... nagyjából minden téren. A karakterek kidolgozottsága gyenge, a látványvilág avit, a harcokban se látni semmi különöset.Egy Dead or Alive 6, Mortal Kombat 11, Soul Calibur 6, Tekken 7, stb. mellett nem tudom mi a létjogosultsága...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
GreatL
őstag
Nem nagy cucc.. lassú harc és béna a Blanka-kutya is... Az 5-tel vége volt ennek a sorozatnak.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
penge111
addikt
Ó ne is mond, gyerekkoromban szinte éheztem, a kajapénzem az SS 1-2 játéktermi változataiba locsoltam. Nekem mondjuk tetszik, hogy végre picit elfogadhatóbb a grafika, de való igaz, hogy a mostani nagy fighting játékok mellett ez nagyon gyengus.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Citizen
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pulse 3D Fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest