Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
A mindenit, ezzel rengeteget játszottam, még akkoriban....cimborám is teljesen rá volt feszülve
Ez jó !
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
tibee77
őstag
uhh na ez varos.anno 1-2-vel rengeteget toltam.a 3 nagyon nem jött be valahogy.remelem az elsö 2 reszt veszik alapul es nem a harmadikat.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
duvi
nagyúr
Nagyszerű hír! Egyike a régi nagy kedvenceimnek a Disciples sorozat. Mintha összebeszéltek volna a fejlesztők és mindenki egyszerre állt volna neki körökre osztott fantasy rpg-ket fejleszteni Először jött a nagyszerű King Arthur: Knight's Tale, aztán bejelentették a King's Bounty II-t, most meg a Disciles. Már csak egy új Heroes hiányzik, hogy teljes legyen a paletta
-
Sefneni
őstag
Az első két rész (főleg a második) hatalmas kedvenc volt. A harmadik sajnos nem jött be, szerintem a harcrendszernél felesleges volt átvenni az új formátumot.
Remélem, hogy a Liberation inkább az első két játék harcrendszerét veszi alapul, habár a megjelent képek alapján nem látok rá sok esélyt.
[ Szerkesztve ]
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux Lite
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile 2
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Eladó okosórák és néhány egyéb
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest