Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Igen, 2000-2003 tájékán lehetett. Akkoriban még javában a DOS-játékokat nyúztam. Csak a nagyinál volt ilyen csatorna a kábeltévén és tátott szájjal néztem, amíg ott voltam este. Rá voltam tapadva a képernyőre, amikor a Soldier of Fortune 2-t mutatták be.
Aztán meg mikor 2003 körül bemutatták a Vice City-t, de már a fix.tv-n. Na az is óriási élmény volt. Főleg, hogy akkor addig olyan grafikát még életemben nem láttam és még mindig csak a Trespasser volt a legkeményebb játékom otthon. Este ott táncoltam a nappaliban a szobaantennával. Felvettem valami balett-pózt és a műsor végéig úgy is maradtam.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Apika
addikt
Köszi ezt a kis összefoglalót! Volt benne pár érdekesség is...
Feltűnt a pankrátor játékban a korábbi nagy kedvenc: The Undertaker...[ Szerkesztve ]
-
juhig12
tag
erre ott van az otherworld, ők a műfaj legjobbjai, nem értem mért kell ezt mindenhol erőltetni..
-
addikt
-
banhammer
veterán
Anno a 2000-es évek elején volt egy tévé csatorna ami csak játékokkal foglalkozott.
Nyálcsorgatva bámultam az XBOX, Dreamcast játékokat.
Magyar csatorna volt, de nem a Fix.tv.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Akciós ventik / Asus TUF 120mm / Be Quiet! / Phanteks PWM
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!