Hozzászólok Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Némelyik játéknak én is szeretem a zenéjét, de sajnos a legtöbbet sosem tudtam beszerezni, vagy kimásolni a játékból. (Nem állítom, hogy mindent megpróbáltam, de azért volt egy-két próbálkozásom.)
Azért a látvány mellett ma a hang a játékok legnagyobb erőssége - néha egy kicsit a történet háttérbe is szorul emiatt...
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
laforge
csendes tag
A FF zenéje egész jó, de a Metal Gear mekkora borzalom
Ebből is látszik, attól mert orchestra játsza még marad basic pop-shit.-A fiad tényleg nagy szimfónikus zenekarban brácsázik?
- Hát persze!
- És miket szoktak játszani?
-Metal Gear Solidot. Ha a közönség nagyon örjöng, ráeresztenek némi Counter Strike-ot is!
- .... aha. -
rudi
nagyúr
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
fekeandras
őstag
Akkor most mondjam, hogy ez a mobil csengőhangom : The Cardigans - my favorite game (Gran Turismo 2)
-
Anubiss
tag
Lehet nem ide vág, de azért megosztom. Verrückt Game Over Song. Elméletileg ez is videójáték zene és eléggé fülbemászó, csak az a baj, hogy túl rövid...
-
Taranti
senior tag
Megnéztem, csak két játékkal játszottam ezek közül, de azoknak sem "maradt meg" a zenéje.
Az én kedvencem anno a ColdFear, Silent Hill 2 és Hidden and Dangerous zenéje volt, mostanában fiam az RTL Winter Sport-tal játszik, az sem rossz. De mindenek előtt Europa Universalis III (szerencsére mp3 formátumban tárolja a játék).
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
fekeandras (#6)
TheVeryGuest
senior tag
Jézusom, de szét van kúrva az eredeti "My favorite game"! Mellesleg az album címe volt Gran Turismo, amin rajta volt.
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
Szirti
tag
Tetszenek, de az utolsó miatt vérzik a szívem, hogy nem tudtak szerezni egy szólógitárt még, mert kb így a lényeg vész el. az FFVII AC jelenetében ahova ezt írta Nobuo Uematsu ott Sephiroth a kar Cloud pedig a szólógitár...
"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb
-
fekeandras (#6)
madstunt
addikt
ez miféle remixe az eredeti dalnak?nincs benne a creditsben?
-
zsolt1129
addikt
Ez nagyon komoly
.
Hozzászólok Aktív témák
gp Gyűjtöttem nektek így péntek délutánra pár hangulatos videójáték zenét, remélem tetszeni fog.
- [Re:] Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Elite: Dangerous
- AMD Radeon™ találgatós topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5700 , 5700XT
- Videó stream letöltése
- JavaScript topic
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan, Panasonic TX-43FX550E 43"/108cm 4k UHD, Smart Led Tv, 1 év hazai garanciával
- DRAGON S-2100 minőségi műholdvevő.
- Új, bontatlan HyperX Cloud Revolver S (7.1) ajándék extra mikrofonnal!
- Macbook Pro 15" 2017 TB új kijelző+topcase, 1 ciklusos akkumulátor, magyar bill., AppleCare
- Samsung,HyperX Ssd WD 3Tb