Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Hmmm... személy szerint nagyon várok már egy fasza Terminator játékot, de nekem a képek alapján egy robotos Crysis jött le. Pálmafa meg napfény, meg festői épületromok? Mi ez, megint beleesnek a PG-13 csapdába?
Lánctalpakon gördülő fémförmedvényeket akarok, amik tapossák az elszenesedett koponyákat, nem egy lövöldét, ami 13 éves gyerekeknek készül, és örülnek a kiadók, mert a robotok nem véreznek. Nem tudom, milyen lesz az új Terminator film (remélem még csak szagról sem fog hasonlítani a T3-ra, ami egy kalap szar), de ha ennyire hangulattalan, mint ez a trailer (a zenén kívül semmi szőrfelállító nincsen benne), akkor már előre siratom azt az ezervalamennyi forintot, amit a mozira el fogok költeni...
Sectumsempra - For Enemies
-
Dare2Live
félisten
Amit leirtál ahoz Cameron kéne... Emlékszem amikor felkérték T3ra megmutatták mit szeretnének ő meg közölte, hogy már T2nél is unta, hogy szarrávághatja a filmjét... és a T3 így mégszarabb lesz.... elege van és ekkora szart nem csinál.
szóval ez egyértelmű buktának tünik pont mint a gagyi sorozat vagy az említett T3.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Steven
addikt
Gears of war! Teljessen ... ami szerintem totál nem baj ha hozza azt a szintet terminátor köntösben...
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Morden24
nagyúr
Nem tudom, kezdek rosszul lenni ezektől a futószalagon gyártott PG-13 csodáktól. Elhiszem, hogy arra nemcsak egy személy, hanem a gyerek meg a komplett szülői kíséret is elmegy, de remélem, valami kardinálisat bukik.
A sorozatban legalább van Summer Glau, de hogy gagyi és szar, az vitathatatlan
-
littlelion21
addikt
Nekem a filmmel csak egy bajom lesz...úgy hívják: McG
-
Xmodule
őstag
Hát ez tényleg Gears of War jellegű. Mondjuk nekem nincs gondom vele, mert tetszett a gow is. Csak a story legyen jó.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Morden24
nagyúr
válasz littlelion21 #7 üzenetére
Hát nem tudom, nekem itt már a design sem jön be. Pár évvel egy globális nukleáris mindentlegyalulunk-támadás után nekem ne nőjön borostyán a kiégett felhőkarcoló oldalán, meg ne lengedezzen a pálmafa.
-
mad1
veterán
Unreal engine tps.Tenyleg gow szaga van.
Ne szemetelj ! = Steam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest