Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetszik , hmmm csak nem úszom meg a PS vásárlást .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Én sem. Nagyon brutálisan néz ki. Ezt a szintet várom el egy mai játéktól. Nekem ennél több grafika nem kell, történetben tegyék oda magukat már a fejlesztők.
Eladó cuccok!!! https://tinyurl.com/2p9xjwkc
-
SpazzMaticus
tag
Tényleg no offense, de meséld már el nekem mi volt az a "szint" amit ebből a videóból kiláttál ami neked ez akkora etalonná teszi, hogy "ezt várod el" innentől kezdve ?
Egy ilyen videó elég hogy vegyél egy PS-t ?
Semmi nem derült ki belőle.
Szokásos távol-keleti akcióorgia, amiben a megszokottan durván alulöltözött, szándékosan jól "csöcs meg seggkamerázott" párásszemű babaarcú 14-16-éves manökenkislány kétméteres kardokkal teátrális csatákat vívott mindenféle szörnyekkel.
Baz'meg de egyedi, még sosem láttunk ilyet...XD
A történetről meg mint mondod lószart sem tudni.
Ettől a videótól ez a game még bármilyen lehet...Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
Sipasanyi
tag
válasz
SpazzMaticus #3 üzenetére
A látávnyvilágról beszélt és a hozzá igényelt minőségi tartalomról összességében amit elvárnánk minden játékban. Félre értetted az egészet. No offense, de te is csak addig voltál jó míg anyádba spricceltek
LUXURY IS A CHOICE
-
SpazzMaticus
tag
Ejha....
Ezt aztán jól megkaptam...
XD...
Miért tán' nem az volt a videó tartalma amit leírtam ?
Azután meg majd ha a seggedből kihúzod a fejed egyszer, és nem élvezel magad alá az ötezernyolszázhuszonhatodik ugyanolyan "játékbemutató" videó után, és nem érzel kéztetést hogy más anyját emlegesd egyből azért mert nem kap merevedést attól amitől te, majd akkor szólj hozzám legközelebb.
Addig kopj le.Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megjelenési dátumot továbbra sem kaptunk, remélhetőleg még idén megkapjuk.
- Szennyvízcsatornának nevezte Musk platformját Párizs polgármestere
- Milyen monitort vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hobby rádiós topik
- Futás, futópályák
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- PC GAMINGRE, MUNKÁRA, i5 10600K és 6600XT LEIRÁS!
- 2023 MacBook Pro 16" M2 MAX - 12 CPU / 38C CPU / 32GB / 1TB SSD / Apple Garancia
- ThinkPad P15 Gen 2i - magyar bilentyűzet - garanciális 2025.05.08.
- Lenovo IdeaPad 5 AMD Ryzen 5 (4500u)- 8gb DDR4- 256gb SSD - Win10
- HP All-in-One 24-cr0701ng - ÚJ 24"-os AIO PC - Ryzen 7-7730U, 16GB, 512SSD, Win11
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest