Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz yakuza.tora #8 üzenetére
Csak jól is sikerüljön (Fermi).
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Jogos, problémákat okoz az olvasott szöveg értelmezése.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
puttputt
őstag
Már megijedtem, hogy a Fifa... De jobb.
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
yakuza.tora
addikt
Na, holnap mehetek a pszichiáteremhez. Remélem, gyorsan kiheverem a traumát, mert mindjárt itt a Fermi!
Alléz Olympique de Marseille!
-
Isee
senior tag
Semmi sem maradhat örökké a csúcson....
Amúgy a MW2 is csak azért uralkodott ennyit, mert az első része nagyon komoly lett, jó volt a világháborúsdi váltás jelen korba, meg hát ugye a marketing meg a reklám is közrejátszott jelentősenMellesleg nekem tetszett maga a játék, ritkán gamelek, de ezt muszáj volt megvenni az első mellé
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
smkb
őstag
Ok , de ez csak UK szinten. Világ szinten a New Super Mario Bros már hetekkel ezelőtt átvette a trónt.
-
menalcas
őstag
Hát igen várható volt bár én sem épp egy Just Dance-től vártam kegyelem dőfést
Innentől már csúszni fog .Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Ari18
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
Meg sem lepődöm. Nálunk ilyen "Táltos Paripám 2" meg hasonló dolgok vannak a top 20-ban.
-
Just Dance? Há az nem 1 Lady Gaga szám?
Nem is hallottam még erről a játékról, asszem meglesem, ha már első lett. Bár aztán lehetne ennyi erővel valami Pokemon is, ha sok gyerkőcnek megtetszik.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
UK.
(első sor )"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Na neeee! Jópofa a Just Dance, de hogy első legyen, azt kicsit erősnek tartom.
Ez milyen lista egyébként? (US, EU, JAP, összesített?)"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Külpolitika
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- ELKELT - Steam Deck LCD 256 GB
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával