Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delludus
újonc
rettenetesen rossz ocska jatek. pfuj...
-
GodGamer5
addikt
Fél órát bírtam, aztán uninstall. Unalmas, ronda ,fos.
"Nem úgy bumpmappol a vízen az árnyék" Zöldíthetnek a kékek, ha a villanyóra vörösen izzik.
-
Kylesa
tag
A Bloodlines 2 vajon elkészül még valaha?
it's a danger pretty here in Night City
-
erahurka
nagyúr
Engem borzasztóan frusztrált a Council játékmenete. Nem az hogy ha nem értek valamihez akkor nem tudom megcsinálni az ahhoz kapcsolódó dolgot, hanem ezek a hülye fogyó pontok amiket ilyenkor igénybe kell venni... Van 5 pontom, hogy megcsináljak valamit az 2-be kerül, de ha nem vagyok 200IQ és nem esik le egyből pontosan mit kell csinálni, rámegy a pálya első 10 percében az összes. És onnantól szopóág.
Inkább végigjátszással toltam egy idő után. Pedig a történet amúgy érdekes volt, de a játékmenetből ki kellett volna venni vagy át kellett volna dolgozni ezt a pontrendszert.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/mozinaplo/
-
A Quantic Dream játékok valahogy jobbak ebből a szempontból...
A Councilnál azért szerintem nem olyan rossz a helyzet, ha két dologra figyel a játékos: alaposan körbe kell nézni, elég sok elfogyaszható cuccot szórtak szét, amivel visszatölthetőek a pontok. Illetve, ahogy a való életben is, ne akarjon minden lehetőséget kimaxolni, minden dialógus opciót végigpróbálni, mert nem lehet, muszáj dolgokat elengedni.
Ha ez a vámpíros hozza a Council szintjét, akkor egy próbát megérhet
-
erahurka
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
gp Karózás, vérszívás, elegáns ruhák, és sehol egy fokhagyma – igen, megint a modern vámpírok világában tehetünk látogatást, ezúttal egy kalandjáték keretei közt.
- Atomic Heart beszámoló
- BestBuy topik
- Jövedelem
- Kutya topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam, GOG, EPIC Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Netfone
- További aktív témák...
- Nintendo switch bal Joy-con kontroller + strap kék Eladó
- Elden Ring ps5
- The Last of Us poszter/plakát 50x70cm+10 matrica
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-on, Kormány szett,ülés,kormány,sebváltó,pedál PS3, PS4,PS5,Xbox,PC
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-on, Kormány szett,ülés,kormány,sebváltó,pedál PS3, PS4,PS5,Xbox,PC
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Komárom