Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delludus
újonc
rettenetesen rossz ocska jatek. pfuj...
-
GodGamer5
addikt
Fél órát bírtam, aztán uninstall. Unalmas, ronda ,fos.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Kansas
addikt
És én még meg akartam venni konzolra... ezek után inkább passzolom... nekem mondjuk a Council se jött be...
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Kylesa
aktív tag
A Bloodlines 2 vajon elkészül még valaha?
it's a danger pretty here in Night City
-
Kansas
addikt
És ha igen, jó lesz-e...?
Én azt mondom, inkáb fújják le a fejlesztést, mint összecsapják a munkát...Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
törölt tag
Engem borzasztóan frusztrált a Council játékmenete. Nem az hogy ha nem értek valamihez akkor nem tudom megcsinálni az ahhoz kapcsolódó dolgot, hanem ezek a hülye fogyó pontok amiket ilyenkor igénybe kell venni... Van 5 pontom, hogy megcsináljak valamit az 2-be kerül, de ha nem vagyok 200IQ és nem esik le egyből pontosan mit kell csinálni, rámegy a pálya első 10 percében az összes. És onnantól szopóág.
Inkább végigjátszással toltam egy idő után. Pedig a történet amúgy érdekes volt, de a játékmenetből ki kellett volna venni vagy át kellett volna dolgozni ezt a pontrendszert.
[ Szerkesztve ]
-
HThomas
senior tag
A Quantic Dream játékok valahogy jobbak ebből a szempontból...
A Councilnál azért szerintem nem olyan rossz a helyzet, ha két dologra figyel a játékos: alaposan körbe kell nézni, elég sok elfogyaszható cuccot szórtak szét, amivel visszatölthetőek a pontok. Illetve, ahogy a való életben is, ne akarjon minden lehetőséget kimaxolni, minden dialógus opciót végigpróbálni, mert nem lehet, muszáj dolgokat elengedni.
Ha ez a vámpíros hozza a Council szintjét, akkor egy próbát megérhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest