Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Aranyos, mint a Leo's Fortune. Android-ra vagy PC-re is készül átirat?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Zanik
addikt
Amennyire tetszett a játék az elején a végére pont annyira megutáltam. A mocsaras és az utolsó jeges pályán volt 1-1 rész ahol a sok trial&terror okozta frusztrációnak hála már azt kiabáltam Yarni-nak: "dögölj csak meg már megint!" Nem szabadott volna a Coldwood-osoknak ennyire megnehezíteni a játékosok dolgát, egész egyszerűen nincs összhangban a téma (kedves aranyos fonalfigura ugrál) illetve a játékmenet (küzdj az életedért te ügyetlen kis barom). A platinának neki se állok, mert a nyugalmam többet ér...
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Csapoati
nagyúr
A befejezés szerintem egyáltalán nem összecsapott, nekem tökéletesen passzolt az addigiakhoz. A rövidsége meg... ügyességtől függően 7-10 óra. Szerintem ennyi volt a témában. A félkész mechanikai elemek viszont sajnos tényleg megvannak, meg a pontatlan illeszkedések is (nem ott van a platform széle valóságban, ahol látszik).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ndave92
tag
Nagyon jónak tűnt már a tavalyi E3-on is! Viszont a kritikákat olvasva mindenki ugyanazokat állítja. Rövid, itt-ott félkész mechanikai elemek, összecsapott befejezés. A grafika valóban nagyon szép és összességében kreatívnak tartom a dizájnt. Az egyedüli baj szerintem, hogy az EA pusholta a fejlesztőket, hogy most már adják ki, de ők még tudtak volna polírozni a játékon egy kicsit, hogy ne legyenek benne az említett hibák. Ezért nem tartom jó dolognak, amikor egy indie fejlesztő csapat kapcsolatba kerül a nagy óriásokkal, mint jelen esetben az EA-vel. A támogatást meg lehet szerezni más úton is úgy, hogy közben független maradsz és nem szólnak bele a munkamenetbe. Pl. Kickstarter az elején, de az Early Access is többnyire jól működik Steamen. No mindegy. Én megvárom, amíg akciós lesz vmelyik platformon és akkor rárabolok. Annak is örülnék, ha PSN PLUS játékként kapnám meg.
-
ribizly
veterán
Nagyon szép és érdekes játéknak tűnik. Már egy ideje figyelem, de a teszt azt igazolta, amitől féltem. Amíg készült néhány szinte hibátlan alkotás (pl. Limbo), addig szépen látszik, hogy ez egy sokkal nehezebb műfaj, mint amilyenek elsőre tűnik. Ha majd néhány Euró lesz az ára, akkor biztosan megveszem.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
.mf
veterán
Azért az elmúlt ezer évben volt egy pár
Tetszik, hogy nem a tipikus élet-halált elbagatelizáló, előrejutást erőszakkal párosító darab, több ilyen kéne (point-and-click adventure játékokat fel lehetne végre támasztani... logikai feladványok, eszközök kombinálása, történet felderítése, környezet felfedezése -- ilyenekből alig van manapság)
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
nagyúr
Karácsonyig egész biztosan nem kell várnod, maximum két-három hónapon belül leakciózzák ezt a játékot is. Az EA nem szokott ezzel sokáig sz@rakodni, először jön egy 30-40, majd egy 60%-os akció, a következő lépés meg a EA Access Vault. One-on legalábbis ez a megszokott menetrend, de mivel, h PC-n is van már Access, így azon a platformon is ez várható szvsz.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Xarina
aktív tag
válasz bulikavagyok #8 üzenetére
Nekem az is elég, ha karácsonyra lemegy az ára. Már vagy 10 éve nem vagyok hardcore játékos (vagyis sosem voltam), így is 5-6 éves lemaradásban vagyok játékok terén. Lelkem mélyén szívesen támogatnám a fejlesztőket, mert látom benne az eredetiséget, de saját pénztárcám ellensége sem vagyok. Ha esetleg most megvenném, hónapokig úgysem tudnék vele játszani.
-
nagyúr
Szerintem sem rövid, 2 hét alatt kb a feléig jutottam... Egyébként korrekt játék, korrekt pontozás.
Xarina: Szerintem kb 6 hónap és ez is bekerül a Vault játékok közé. Ha nem érzel leküzdhetetlen vágyat, h játssz vele, szerintem érdemes ezt megvárni.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Ez egy álom,ezer éve várok valami normális ilyen játékra.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Bogyi007
veterán
Hova akarsz még ebből az árból akciózást, de most komolyan?!
Adva van egy átlagban kb 9-10 órán át tartó játék, ami irtózatosan gyönyörű, VÉGRE erőszakmentes (jó oké, a villanypóznán való megsülés és a fogaskerekek általi újrakezdések kicsit nem azok) hangzásilag is rendben van és mindössze 5990 (Ea Access tagsággal One-on még ebből is lejön 10%) Forint.
Az egy dolog hogy az Ea adta ki de maga a fejlesztőcsapat nincs tudomásom szerint 50 fős sem. Ne sajnáld már tőlük a pénzt, egy ilyen CSODÁÉRT!
Nekem nagyon Bejött, szerintem ma a netto játékot be is fejezem, aztán majd apránként az egyes pályákat is megcsinálom hibátlanra majd.
Nálam a pontszám 90-95 között ingázik.
Gratula a Coldwood Csapatának! Nagyszerű játékot csináltak - a Yarni figurám meg készülget a sóginak köszönhetően.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Yutani
nagyúr
Elképesztően hangulatos és szép a grafika már így képeken is!
#tarcsad
-
Peat76
őstag
Igazi gyöngyszem ebben az agyatlan , online multis xarok világában! A platina trófeához kellett némi kötél idegrendszer!
LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Csapoati
nagyúr
Ugyanerre a véleményre jutottam én is, mondjuk rövidnek azért nem mondanám. Ennyi pont elég egy ilyen stílusú játékhoz. Várom a 2. részt (remélem lesz).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Új Steam Deck OLED 512GB + Samsung 512GB SD kártya + Spigen tok + üvegfólia + hordozó tok
- Nintendo Switch V2 RP2040 CFW + 128GB SD kártya + műa. tok + üvegfólia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival