Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cythyel
senior tag
3. évad 2016ban érkezik, és a 9. kötettől kezdődően lesz majd az adaptáció. Mivel az Alicization rész 9-15. kötet jelenleg, ezért várható 2*25 rész biztosan.
A Lost Song meg biztos hogy lesz angol nyelvterületen is, a Hollow Fragment is megjelent, szerencsére angol szinkron nélkül, csak angol felirattal. -
oriic
HÁZIGAZDA
3. évadról van már hivatalos bejelentés? Most a Mother Rosario ARC nekem annyira nem jött be, ezért kíváncsi lennék a folytatásra...
Lost Song meg tuti hogy jön angolul is, bár hivatalosan még ezt sem jelentették be. Csak annyit mondtak, hogy jobban odafigyelnek majd a nyugati kiadásra is, hiszen a Hollow Fragment lokalizálása sokak szerint érdekesre sikeredett.
Live-Die-Respawn
-
Cythyel
senior tag
Nah, meg is találtam: [link] Sajnos én még nem olvastam az Alicization részt, mivel akkor még a 13. kötet felénél tartottak a fordítással, amit most már nem is fognak folytatni, mivel amcsiban elkezdték kiadni könyv formában az egész novella sorozatot. Sajnálatos módon, a mellék köteteket kihagyták belőle. >.<
-
Hiftu
senior tag
Amíg nincs 3. évad, addig nézzétek a Log Horizon-t.
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
gyuszaa
őstag
Közeledik a hype train, biztosan egy rakás szemét lesz.
-
Cythyel
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX360 500 GB RGH + 2 vezeték nélküli kontroller + Kinect + 250 GB külső HDD - 110 játékkal
- Playstation 5 (Cfi-1016A) ( byepervisor // Umtx jailbreak // firmware : 2.70 (igazi ritkaság)
- PlayStation 4 slim 500gb játék konzol
- Xbox scuf instinct pro kontroller
- Nintendo Switch Oled + 4db játék +256GB SD Kártya (Gar 2026.08)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest