- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
De miert adnak mindegyik melle pisztolyt?
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Zsoccc
senior tag
válasz remington2 #46 üzenetére
Szerintem lassacskán ejtsük a témát!
-
remington2
senior tag
válasz Feruendios #38 üzenetére
Már ne haragudj, de nem bírom nézni, ahogyan oltod azt, aki megmondja az igazat. Ez a hír ebben a formájában egy nagy nulla. Tartalmilag nincs vele gond, de fogalmazás és helyesírás terén erős kihívásokkal küszködik. Ahelyett, hogy magadba néznél, fogadnád a kritikát, és változtatnál egy-két dolgon, inkább leállsz személyeskedni, meg <segfejj>ezni.
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Zsoccc
senior tag
Honnan gondolod, hogy nincs kapcsolatokon, ismeretségen keresztül már amúgy is szerkesztő az oldalon. Januára lett változás ígérve, januártól lesz változás.
Miért baj az ha egy oldal lehetőséget kínál arra, hogy az olvasók közül akik úgy érzik részt vehessenek a szerkesztésben. Az sajnos a rendszer átka, hogy nincs megkülönböztetve, hogy melyik hír, cikk származik olvasótól vagy "hivatalos szerkesztőtől". Ettől függetlenül tartom magam ahhoz, hogy igenis vannak a közösségekben olyan emberek akik alkalmasak erre a feladatra és érdemes őket megkeresni.
Sajnálom, hogy Feurendio-val végül így alakult, egy lelkes srác aki még karácsonykor is hírekkel látott el benneteket. Sajnálom, hogy nem kapott több türelmet tőletek és nem vártátok meg, hogy a szintén a "lelkes fiatalok" közül kikerülő új nyelvész lektorunk felügyelje az írásait.
A gamepod esetében pedig talán nem lehet egy új induló oldalról beszélni, de talán mégis, most kezd formálódni, most alakul ki, hogy hogyan legyen tovább, eddig az volt a baj, hogy miért a gamer365-ről vannak átvéve a tartalmak, ezen akarunk változtatni, hogy valóban úgy érezzétek, hogy értetek van az oldal nem pedig csak úgy azért, hogy legyen.
Ettől függetlenül bízok benne, hogy a jövőben te is másképp fogod látni az oldalt és nem csak a hibákat veszed észre, hanem a fejlődést és az igyekezetet. -
cizoe
őstag
válasz (Kolombusz) #40 üzenetére
Mióta szokás így válogatni a hírszerkesztőket? Mintha nem lenne kapcsolathálózat, ismerettség, etc. Kicsi, induló amatőr oldalak szoktak nyilvános szerkesztő castingot tartani, azért egy ~200ezres oldalnál ez már kicsit furcsa. Mondjuk egyszerű lelkes fiatalokra bízni azt nulla ft-ért, amit más csak pénzért csinálna meg.
Ma kicsit fura az agyam, megyek inkább aludni mielőtt már tényleg hülyeségeket beszélnék. Jóéjt.
-
cizoe
őstag
válasz Feruendios #38 üzenetére
Értsd meg légyszíves, hogy nem veled van bajom. Olvasd el ezt, valamint a többi kommentemet objektív szemmel ezeken kb leírtam mi zavar, és ehhez a te személyednek mindössze annyi köze, hogy ez a hír/topik lett a felület. Bocs, ha kicsit ocsmány stílusban jött ki belőlem néhol, sajnálom. Épp ezért nem írtam pm-ben, mert nem rólad van szó, hanem az oldal (bár félek, hogy csak az én véleményem szerinti) rossz vágányra futásáról.
peace
[ Szerkesztve ]
-
Feruendios
tag
Jöhetsz 35. majomnak az oldalra ha zavar a minőség, vagy menyél vissza logout-ra és ott floodold tele a kommenteket ott keres meg minden *** helyesírási hibát ne itt szapuld mások munkáját.
Részemről téma lezárva nem írok több hírt ,hogy örüjé elértél valamit. És ha legközelebb ilyen irányú fikázó kommented van akkor esetleg értelmes ember mógyára privátba irjadd lécccives.[ Szerkesztve ]
Sajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(
-
veterán
Óóóó fakk... tényleg. Szemetek!
(#25) ádikácska
Na igen. Az apró (?) részletekre már nem figyelnek oda(#28) _balázs_
De van. Csak nem mindegy, hogy dzsunka-balra-rizsliszt cuccot veszel, vagy olyat, aminek van neve. Mondjuk akármelyik komoly(abb) világmárka pl. De Xiao-ho-phing-xun Lim-Lom hangkártyáját valszeg nem veszem meg. Teccikérteni?mod: bár vettem távkioldótfényképezőhöz Dtomi sorstárs ajánlása után totál made in csájná, de tök jó
[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
cizoe
őstag
Ezek nem bejegyzések, hanem hírek. Logouton szét van oltva rögtön manapság, ha kikerül egy hiányosságot felmutató írás, itt meg a "válogatott" hírszerkesztők cuccait kinthagyják címlapon. Megjegyzem egyiket (logout) az olvasók írják, a gamepod híreit már nem csak, mivel 34 aprómajmot szerződtettek erre a hálás feladatra előzetes minőségellenőrzés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
válasz Feruendios #32 üzenetére
A hírrel szerintem semmi baj, a helyesírás a probléma.
A helyesírási/fogalmazási hibák javításában pedig szívesen
segítenek az itteniek.
Keresd Viszlát fórumtársat például.
Ha ezt legközelebb a cikk leközlése előtt megteszed, nem érhet több ilyen támadás.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
cizoe
őstag
válasz Feruendios #32 üzenetére
1. A mondat ebben a formájában továbbra is értelmetlen, akármit is akarsz kihozni belőle. Ha a "riválisai" szó után vessző helyett mondjuk egy "pedig" szócskát tennél, máris összeállna a dolog.
2. Nem seggfej (igen, egy j) akartam lenni, csak rossz nézni, hogy intenzíven zuhan a színvonal a bányászbéka segge felé. Ha meg az voltam, hát huhh egyszer talán hálás leszek magamnak.
3. Ne emiatt hagyd abba a dolgot, nem te vagy itt a hibás jelen esetben, így én pl. nulla %ban sem téged okollak a színvonalzuhanásért.[ Szerkesztve ]
-
Feruendios
tag
Ahogy elnézem itt a PH!-n minél nagyobb a rangja valakinek annál nagyobb Segfejj.
Tisztelet az 1-2 kivételnek.
Mnd1 én több hírt nem fogok közölni.
"A 8-bit-es játékok egész hadával felszerelt konzol becslések szerint már 10,000 példányban kelt el, nagy riválisai, a szintén 8-bit-es PS3 utánzat és a Wii utánzat."
A mondat megértéséhez minimum 8 általános szükségeltetik.[ Szerkesztve ]
Sajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(
-
cizoe
őstag
Aki meg nem tud egy minimálisan igényes pár sort megírni, az ne egy elismert, nagymúltú portál laptestvérén tegye. Lehet homokozni máshol.
-
_balázs_
csendes tag
ja a "cikkben" szereplő "helyi igények" azok nem helyi igények hanem 'minél alacsonyabb gyártási költségek'
-
_AnTi_
tag
Én eddig azt hittem, hogy x360/ps3 az mindenhol x360/ps3, de úgy néz ki nagyot tévedtem...
cizoe: Mondjuk ez a mondat tényleg értelmetlen...
Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...
-
cizoe
őstag
Akárki is írta a bejegyzést (ahogy látom, valaki direkt bomlasztja a gamepodot az ilyen tehetségek "hírszerkesztővé" avatásával ) megtanulhatna magyarul mielőtt ilyen emberiség elleni tettet követ el újra. Itt legfőképp az a baj, hogy a nulla színvonal árnyékot vet azért az egész lapcsaládra. Valaki rendet tehetne itt, vagy pl törölhetné az egész gamepod könyvtárat a ph szervereiről.
A kedvenc:
"megkezdődőt."
Ez a mondat meg teljességgel értelmetlen:
"A 8-bit-es játékok egész hadával felszerelt konzol becslések szerint már 10,000 példányban kelt el, nagy riválisai, a szintén 8-bit-es PS3 utánzat és a Wii utánzat."[ Szerkesztve ]
-
DieHard
senior tag
ha kétrétegü lemezt veszek akkor annak az iratlan lemeznek az ára is kishiján többe kerül 10 rongynál.
ezért tart itt ez az ország, mert beengedik a sok sárga cuccot. a többi szarral együtt.
-
ádikácska
aktív tag
jah nem ismerik a lehetetlent ilyen téren.. bár lehet h kicsit koczka fejed lesz..
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
30z.Samu
félisten
A régi konzolok voltak a királyok!
Sic Parvis Magna
-
RexpecT
addikt
Most mit akartok?Psp alakú Tetris is van .
-
veterán
Méd in csájná máj frendz! súlyos. nem vennék semmit sem csájnából, az tuti...
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Dare2Live
félisten
Akkor mért nem vesznek ocsó PS2/régi Xet?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Tomi_Sci
őstag
Mi ez a sz@r?
Bocs, de most csak ezt a gondolatot tudtam összehozni ezekről.Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Bordoi
őstag
Mi az amit még nem másoltak le
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
malwy
senior tag
Ajánlom figyelmetekbe a Chintendo-t
Viii utánzat: hatalmas doboz, szétszerelve egy miniautűr kis vmi, fekete fehér képet ad ki, de szüksége van 220v-ra (van más változat is).
Szétszerelve azt lehetett látni bemegy a 220, két szálra vált egyik balról, másik jobbról (védett a cucc) majd kijön belőle 3 (!) vezeték és vhogy visszavitték az előző kettőbe...
youtuben fenn van -
copin
őstag
Ha már famiklónok...
A díszpintyek és egy spanyol kollega mulatságos tapasztalatai. Én egyszer találkoztam ilyennel, de akkor az eladó végig hajtogatta, hogy ez nem az, aminek látszani akar, vagyis átverés kizárva. Isten megtartotta ezt az áldott szokását. Sajnos tönkre is ment a bolt, de mint tudjuk a jók korán... szóval értitek.
-
vsgaborr11
tag
A legrosszabb viszont,hogy a Decathlonban DECATHLON konzolt árulnak 30k-t és adnak hozzá Wiifit szerű szőnyeget,ami működik is!!! Kész röhej!
-
Misi 007
őstag
Annó ugyanezt csinálták a Super Nintendos Sega Mega Drive-os időkbe...
Voltak olyan gépsasok a PIAC-on hogy csak lesett/röhögött rajta az ember! -
Inv1sus
addikt
Eddig nem tudtam melyiket szerezzem majd be, de most már beszerezhetem mindhármat egyszerre. Zsííír!
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
juliabrilke
veterán
Tisztára, mint az eredeti. Meg se lehet őket különböztetni.
-
Feruendios
tag
Az Auchan-os verziót személyesen is kipróbáltam éppen egy teniszes game volt benne a kontroller végében egy ilyen teniszütőre hasonlító műanyag vacak.
Meglendítem 10 méterrel odébb landolt egy bevásárló kocsiba.Sajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(
-
Daweee
őstag
Húú nekem anno PS1 utánzat sárgakazisom volt
Régi szép idők -
bitmad
aktív tag
Ezzel csak az a baj, amikor egy kínai vackot WII -ként árulnak az üzletben.
Lásd -> [Kamu WII az Auchan-ban!][ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
Ehh
-
Dr. Romano
veterán
Ezek szerintem tök baró cuccok Gondolom ezek is sárga kazikkal működnek, mert ha igen akkor kompatibilisek az én MegaDrive utánzatommal
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Morden24
nagyúr
-
Eugene Roe
őstag
A PS-3 olyan mint egy régi videómagnó
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Siera
senior tag
huh ezek azért nagyon versenyképesek
kínaiak szülték,legyenek csak az övéik
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST - HOGWARTS LEGACY - DIABLO - AC STB.
- PS4 Slim - Playstation 4 Slim (Rengeteg Játék!) SONY PS4 1 TB
- Xbox 360 Játékok
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!