Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ezt az E9100M-et hány százalékos kiosztásnak számoljam?
75%+2 oszlop, vagy 96%-1 oszlop?Átlagolva 89%.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Samott
addikt
"eszközök pontos piacra kerülési dátuma és várható vételáruk egyelőre nem ismert"
Annyira gyulolom az ilyen hireket, nem az ujsagiro tehet rola hanem a gyarto: miert nem lehet ezeket a bejelenteskor nyilvanossagra hozni? Itt a termek, ilyen, ennyibe kerul es ekkor veheted meg. Mi olyan bonyolult ezen kedves marketingesek?
[ Szerkesztve ]
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
SidCorky
senior tag
Az semmi, de még azt sem írják ki a termékoldalra, hogy milyen nyelvekkel lesz elérhető, csak annyit, hogy "Local Layout Options: Yes"
Ezért is írtam, hogy remélem magyar piacra magyar billentyűzetet adnak.
Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M1 // Fujifilm X-T30 II
-
dqdb
nagyúr
A százalékosdinak csak akkor van értelme, ha "jól bevált" módon vesznek el/adnak hozzá a 100%-hoz, mert onnantól kezdve, hogy valami egyedit visznek bele, a számból nem fog következni a layout. Ezt például 40%-os jelzővel szokás illetni, hiszen nincsen számsor és nem 15u széles, azonban a southpaw numpad miatt meg majdnem annyi billentyű van rajta, mint egy 60%-oson.
Mivel van F-sor, ezért compact 1800 néven érdemes hivatkozni a kiosztásra. Ha nem lenne, akkor mini 1800 lenne a legtalálóbb elnevezés az egy sorral keskenyebb numpad ellenére.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
nyunyu
félisten
Nálam az 1800 érzéshez hozzátartozik a kurzor körüli 0.25U hézag, ami miatt sokkal kényelmesebb az 1800, mint egy 75% vagy 96%.
Utóbbiakon nagyon könnyű mellényomni a kurzoroknak.Mondjuk az eredeti 1800-on minden gomb megvan, csak másképp permutálva, mint a hagyományos 100%-on.
Más kérdés, hogy nekem valószínűleg egy 75%+southpaw numpad lenne a legpraktikusabb a fotelben fetrengés közben bal kézzel gépelés+asztalon jobb kézzel egerészéshez, pláne wireless kivitelben, csak hát senki sem gyárt olyat, nekem meg azóta sem volt ihletem megépíteni valamelyik unifying donorból.
-
Nem tudom ki , hogy van vele, de akárhány Rapoo terméket vettem az igen csak hamar megadta magát, persze mind a garancia lejárta után.
duree54
-
BSOD
senior tag
Egy billentyűzet behalt. A cseréjén gyakorlatilag elfelejtettem vakon gépelni, mert mindig le kellett néznem, hogy jól nyomom-e a gombot, mert kihagyott. Hulladék szar. Nem volt pofám eladni sem, inkább ment az elektronikai hulladékba!
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
joey04
titán
Itthon viszonylag elterjedt márkának számít a Rapoo
ez szvsz elég meglepő...
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
E.Kaufmann
addikt
Nálunk két szet is volt, de igazából már a 20nm szoba egyik feléből a másikig nem volt stabil, és szerette elfelejteni a vevő a párosított eszközöket
Raspberry Pi desktop készletekhez sok helyen Rapoo bill+egér volt csomagolva az itthoni webshopokban.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Graphics
Jómunkásember
Nekem volt, én szerettem, mai napig megvan.
Egy olcsó kínai BT vevővel szar volt, utána vettem egy Orico-t azzal már működött rendesen.
De már ritkán használjuk, mert egy Remote Mouse-zal egyszerűbb navigálni a TV alatti PC-t.
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
kakuk.tamas
addikt
Mi az, hogy nem tudni az árát, amikor a linkelt oldalon írják?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
XCube
tag
Én egy E9180P -t használok úgy hét éve TV -n (tehát nem napi használatban, de azért jó ideje). Ez azért egész jó arány.
Vettem viszont egy filléres wireless bill + egér kombót is (X1800), mert kellett sürgősen, használtam kb 10. órát összesen az elmúlt egy évben és az egér álltában megdöglött
.
"A lótrágya jól tüzelt, ám a ló népének még volt mit tanulnia a szellőztetésről, kezdve a szó jelentésével."
-
nyunyu
félisten
válasz
Dr. Romano #14 üzenetére
Mióta 8-10 éve elárasztották a MediaMarkt jellegű áruházakat (meg a hétvégi PH ajánlót) a megfizethető árú, magyar kiosztású vezetéknélküli minibillzeteikkel, ezen nem kéne csodálkozni.
Mivel fele-harmadannyiba kerülnek, mint a hasonlóan felszerelt mínusztechek, így az ár-érték arányuk is jobb.Más kérdés, hogy melóhelyen nem szerettem kolléga leamortizált Rapoo 8000-esének csattogását hallgatni, de ez egy ilyen műfaj ócóért.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
A legegyszerűbb és legolcsóbb, ha veszel egy TKL/kisebb billentyűzetet és mellé veszel/építesz egy külön numpadot, amit aztán akkor és oda teszel, ahol éppen szükséged van rá (az épített megoldásoknak az az előnye, hogy a numpadnál a jobb oldali oszlopot át lehet tenni balra, míg készen ez ritkaság). Az ASUS-nak akad olyan billentyűzete, ahol a numpadet át lehet tenni a bal oldalra. Lehet, hogy még másnál is előfordul készen ilyen, csak éppen nem ismerem.
És akkor jöjjenek az épített megoldások, de ezek mindegyike mélyen zsebbe nyúlós. Úgy könyékig. És egyszerre mindkettőbe.
A képen amúgy egy Clarabelle billentyűzet szerepel, amiből pár belül itt lesz majd néhány extra. De ezt tényleg csak példaként linkeltem, a 14u széles alfa rész és a hiányzó sor miatt magyar nyelven nem lesz egyszerű gépelni rajta.
Építve ez a legolcsóbb megoldás, nem tudom, hogy meg lehet-e rendelni valahol most, de többször láttam már hirdetésben. A Clarabelle-hez hasonlóan 40%-os méretű a Candybar és a Lyra, az előbbiből volt már több group buy kör és mintha a legutolsó extráit még nem adták el, az utóbbinál most szállítanak, így hamarosan lesznek extrák. 65%-os méretben nemrégi futott a Wyvern, így abból pár hónap múlva várhatóak extrák, valamint az Apogee fog hamarosan futni hagyományosabb kiosztással.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
PROTRON
őstag
Köszönöm szépen a részletes válaszod és időd. Azt gondoltam hogy drága játékszerek, de a két kézzel kell lekotornom a gatyámon keresztül a kislábujjamigra nem számítottam.
Amúgy jelenleg közel azt használom amit az első bekezdésben írsz, van egy TKL billem, mellette balra egy Razer Tartarus V2-m, az egerem meg 18 gombos. Az egér is döglődik, a tartarus ergonomiailag számomra nem a legjobb (ingyen volt), de a legnagyobb gondom hogy olcsó és használt 75% TKL-t (Drevo GamR) vettem így azon kívül hogy nem lecsatlakoztatható a vezetéke (azóta rájöttem hogy ez a tulajdonság nekem megérné a felárat), gond hogy nem mindig érzékeli a gombokat szal csere érett.
Amikor ezt szereztem megörültem hogy van kibe kapcsolható numerikus kiosztása, de 2 hétnyi próbálkozás alatt rájöttem hogy a numpadhoz képest nagyon rossz helyen vannak így a gombok, ugye a normál betű rész mindig el van kicsit shiftelve és számoláskor nagyon zavaró. A hosszú í-t meg ráprogramoztam a bal win gombra.Tehát a lényeg keresem mit szerezzek helyette és ezért örültem meg a linkelt fotódnak. Amúgy 15k felett már nagyon húzom a fogam még akkor is hogy munkaeszközről beszélünk.
Itthonra mondjuk méretileg max 75% TKL-t keresek, lecsatlakoztatható verzióban, ami tud vezeték nélkül IS operálni , lehetőleg ki-bekapcsolható numerikus résszel.
De irodába jó lenne egy olyan bill mint amiket linkeltél, ahol a bal kéznél van a numpad, de akkora összegekért inkább "szenvedek".[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Beruháztam én is egy E9100M billentyűzetre amit BT -n keresztül használok.
Azt vettem észre, hogy az "első" indításnál több másodperc kell ahhoz, hogy a billentyűzet "üzemképes" legyen.
A konkrét eset: a laptopom alvó módban van, majd felébresztem, ami szinte azonnal megtörténik. A billentyűzetnek pedig jó pár másodperc kell, amíg reagál a leütésekre.
A kérdésem az lenne, hogy találkozott-e már vki hasonló esettel? Ha igen, mi volt a megoldás, hogy a billentyűzet is azonnal üzemképes legyen?
(Egyelőre nem akarom 2.4GHz -es adapteren keresztül használni.)Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kompaktabb kialakítású E9100M billentyűzet mellett bemutatkozott a klaviatúrát és egeret is magába foglaló 9500M szett is.
- Mobilinternet
- Kis moduláris reaktorokkal kezelné az adatközpontok energiagondjait a Microsoft?
- Weblap készítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Cyberpunk 2077
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Yettel topik
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- Nintendo Switch
- Honor 90 - modellalkat
- További aktív témák...
- INNO3D GTX 1660 Super - eladó!
- Asus ROG Strix G533ZW Gamer laptop 15.6 240HZ 2K i9 12900H 3070Ti 150W 32GB DDR5
- Új Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -30% 15,6" i7-12700H 16/512 NVIDIA 3060 6GB FHD 165Hz
- Garanciális Zotac RTX 2070 AMP EXTREME 8Gb videokártya ritkaság
- Eladó Konfig! I5-9500 256GB SSD 1TB HDD 16GB DDR4 RX6600 8GB!
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest