Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Nem hülyék oda fent.Minek kiadni DLC -nek , mikor megveszik azt teljes áron is. Nézegettem a 4 -s DLC -it, kis összegűek(bár annyit is érnek), de ha összeadom, már egy teljes játék árát kiteszik. Jó biznisz ez. A következő nagyobb tartalmasabb DLC -t eladjuk teljes játéknak. Mi meg leszünk olyan hülyék, hogy meg(be)vesszük .
-
james001
veterán
A 3 király volt a 4 már nem... Lehet az tett be neki hogy megszűnt a THQ vagy nemtom,de félve várom az 5-öt...
-
Csikter
csendes tag
A 4. rész már így is inkább büntetés volt mintsem kikapcsolódás. A mélypontja a chalange-ek kötelezővé tétele másodlagos küldetések címen.
-
bali93
tag
A 3. rész zseniális volt, a 4. viszont csak egy "shallow copy".
-
Spancho
senior tag
Jöhet az új rész.
Csak tényleg legyen új ,ne úgy mint a 4. (elvileg csak dlc lett volna 'eredetileg)
A 3 szuper volt ,mindenből kb a megfelelő mennyiséget tartalmazta.
A 4 meg ezzel a mátrixos ,szuperhősös ufós akármivel már kicsit sok volt. -
törölt tag
Ha jól rémlik a Saints Row 4-ből elnyomtak 1 millió darabot az első héten, az annyira nem tűnik rossz adatnak. Az hogy jó-e meg ízlés kérdése, az SR4 tipikusan olyan játék volt, amit vagy utáltak vagy imádtak az emberek. Nekem nagyon bejött, istentelenül elrugaszkodott módon hülyeség az egész, úgy hogy közben folyamatosan parodizálja a játékipart. Akik GTA klónt vártak, vagy valamit ami az SR1-2-höz volt hasonlóbb, azok esélyes hogy nem szerették.
-
törölt tag
gétéa fanboykénta 3-at próbáltam és olyan zseniálisan rémisztő volt, hogy 15 perc után annyira letöröltem, hogy már a létezése is hidegen hagy.Nagyon nem jött be.
Csak az a kérdés másnak mennyire jön be? Biztos sikeres lehet bizonyos körökben, ha rendületlenül csinálják a folytatást..
-
törölt tag
Olyan jó és sikeres ez a játék?
-
elektropocok
tag
Nem tudom vagy csak én érzem úgyhogy amikor megjelent Saints Row 3-4 az maga volt GTA+LSD kombináció?
Szerintem készítők biztos be voltak állva mint a gerely,amikor elkezdték megírni gamet. -
prolad
addikt
Jöhet,csak ne rakjanak bele ilyen szimulációs baromságokat mint a 4. részben.
-
Chapel
addikt
Volt 4 rész meg egy rakat dlc. Döbbenetes meglepetés hogy készül a kövi...
Hír: Készül a következő: COD, NFS, AC, FIFA...
És ezt kb. az év összes napjára írhatjuk, hiszen MINDIG készül épp egy kövi rész
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy szinkronszínész kotyogott a Twitteren az új Saints Row játékról.
- Spórolós topik
- Politika
- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,512GB SSD
- Gigabyte RTX 3070 Aorus Master Eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest