Új hozzászólás Aktív témák
-
VeryByte
őstag
Honnan próbáltad megnyitni? Én is beszereztem egyet és próbáltam most, hogy írtad, Ha Google Drive-ból, vagy Samsung Cloud-ból nyitom meg, akkor Read Only. De ha ilyenkor lementem lokálisan, akkor már szerkeszthető. És igen, van Office365 előfizetésem és nagyon nem hatja meg. És ez így tényleg nem az igazi.
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
ImI87
őstag
Lehet ez kicsit már off topic...
Szóval:
Van egy hivatalosan megvásárolt MS Office 2016 Home előfizetésem.
Ez megy a laptop-omon, van hozzá értelem szerűen MS fiók, és használom a OneDrive-ot is, ott tárolom a melós doksikat.
Van egy Galaxy S9+ telóm, amikor megvettem, azon is beléptem ugyanabba a MS fiókba, OneDrive-ban szépen megvannak a fájlok. Tudom őket szerkeszteni Word, Excel, PowerPoint app-okban.
Most ugyanezt szerettem volna a Tab S6-on.
Letöltöttem a Word, Excel, PowerPoint appokat, bejelentkeztem a MS fiókvba, és csak megnyitni engedi a fájlokat, szerkeszteni nem.
És ez kiábrándító, mert arra számítottam, hogy a tablettel, és a tollal majd kényelmesebb dolgom lesz, mint a telefonon. Napközben, útazáskor jól jönne.ÉS ezért nem akarok még külön Office 365-öt vásárolni.Van erre ingyenes megoldás?
-
vicze1
félisten
Tudom nem segít, Tab S5e-n megy gond nélkül.
-
kerubin
csendes tag
Ha Bécsben a MediaMarkt-ban venném akkor a WiFi-s, 700 EUR.
Ez a jelenlegi árfolyamon 211 eFt.
Ez "internacionalista", tud más nyelvet is, nem csak a sógorokét?
(Ne mosolyogjatok a tájékozatlanságom miatt!)[ Szerkesztve ]
-
kerubin
csendes tag
Teszteltem egy régebbi telón. Gyári visszaállítás után bármelyik nyelv kiválasztható.
Már olyan régen csináltam, hogy elbizonytalanodtam. Tehát a válasz a kérdésemre. Igen bármilyen nyelv beállítható. -
VeryByte
őstag
Sziasztok,
próbálkozott már valaki a PC-s DEX összeköttetéssel? Nekem nem nagyon akar összejönni. :-(
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
ImI87
őstag
Talált már v.ki jóféle strapa-tokot?
Várom a Spigen termékét, de egyelőre nem jelent meg semmi... -
ImI87
őstag
Felkerült a Mobilarena teszt: [link]
-
Schuler888
senior tag
-
SeatZola
őstag
Beszálltam egy S6 LTE szürke példánnyal. SEStore vásárlás, gyári billentyűzetes tokkal. Egy TAB S4 LTE-t váltott, de az is megmaradt a fiamnak.
A gyári billentyűzetes tok kiosztásáról hol lehet infót találni?
[ Szerkesztve ]
Rappi
-
SeatZola
őstag
Kint van az Android 10 a függetlenekre. DBT.
Rappi
-
ImI87
őstag
Sziasztok !
KB 10 hónapja egy dobozban pihent a tabletem, be sem volt kapcsolva.
Szerintetek mi lehet az aksijával?
Csökken a kapacitása radikálisan, ha ennyi ideig nincs használva? -
ImI87
őstag
Van valamilyen szerviz menü, amiből ki lehet olvasni, hogy mennyi üzemidő van a tablet-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legújabb csúcstabletje a legjobb Note-os funkciókat hozza le bivalyerős hardverrel és fejlett multimédiás képességekkel.
- Vicces képek
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Peugeot, Citroën (PSA) topik
- Megreformálta a hibrid grafikát a Microsoft
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MIUI topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Surface Go 3 i3-10100Y 8GB 512GB Gar.:2024.03.22.
- IPAD PRO 11" 3.Gen Wifi+Cellular 128GB ÚJ, CSAK KIBONTOTT, 0 TÖLTÉS, APPLE GAR 2024.07.13. ÜZLETBŐL
- Apple iPad Pro 2.gen. WiFi+Cellular 256GB Rose Gold 10.5" szép-1 hónap garancia, számla-R7044
- iPad PRO 11 128GB 3rd Wifi+cellular (MHW53HC/A) + egyebek (opció!)
- Surface Go 3 i3-10100Y 8GB 256GB Gar.:2024.03.22.
- Új IPAD MINI 6 2021 64GB WI-Fi VAGY 4G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- IPAD TOK és üveg fóliák Mini 1-6 , ÖSSZES TÍPUSÚ IPADHEZ , IPAD AIR , Pro , MINI 1-6
- BONTATLAN Új Iphone 11 64-128GB 1év APPLE garancia gyári független DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 M1 M2 Chip 11 és 12,9 128-2000GB DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Xiaomi Pad 5 Garanciális
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest