Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #10 üzenetére
Én DC-ről szedtem, egy orosz HUB-ról, és tökéletes lett, mert angol és orosz nyelveket támogat. De nem sikerült elsőre, rengeteg változata van. Szedtem mindenféle méretben ilyen módosított játékokat, némelyik bugzott is rendesen.
Itt egy link, nem tudom, az -e, amit én szedtem dc-ről, de hasonlónak tűnik. Ha nem megy, csak keress rá olyan kulcsszavakra, mint Deus Ex Human Renovation, és előbb vagy utóbb meg fogod találni!
ps.: tuti nem az, amit én szedtem, ez több annál, de a több nem biztosan jelent jobbat is. A Human Renovation v1.30 arra törekedett, hogy az alap játék legyen kijavítva teljesen, illetve legyen szebb. A linken lévőben ennél több módosítás is van szerintem.
Mans20: attól függ, mit tekintünk késznek. Az összes fontos karakter készen van.
-
GypsFulvus2
őstag
Hangulatos videó, tetszik.
Honnan lehet leszedni ezt a max. jav. első részt (modot)? Megköszönnék egy linket; rég játszottam vele utoljára. Megvan a régi dobozos is, meg a GOG-os verzió is, valamelyikre csak működik, gondolom.
Amúgy a 3. rész szerintem azért eléggé megközelítette az első szinvonalát. Nem érte el, de az kvázi mission impossible, hiszen minden idők egyik legjobb videojátékáról beszélünk (top 5 all time all platforms -ban mindenképp benne van az első rész). Mondjuk én a 2. résszel is elvoltam. Erősen butított a hátékmechanika persze, de a története annak is remek.
-
Fred23
nagyúr
-
Fred23
nagyúr
Eddig a játéknak ez a videója tetszik legjobban. Talán mégse szúrják el teljesen. Jó lett volna, ha az utcán felnézett volna az égre a játékos, kíváncsi lettem volna, milyen az ég, lehet -e látni a csillagokat! Számomra nagyon sokat ér, hogy végre megint szabad(abb) terek is vannak. Anno a Deus Ex első része ezért is volt annyira magával ragadó. Liberty Island a hatalmas, bejárható területével, vízzel, fákkal, galambokkal, csillagos éggel, a háttérben meg világító felhőkarcolókkal... Mondjuk az csak sok mod után lett gyönyörű, az első kiadáskor még a textúrák is borzalmasan alacsony felbontásúak voltak. Aztán HDTP, New Vision, végül pedig a HUMAN RENOVATION. Utóbbi már szebb látványt ad a Deus Ex 2-nél, ami mondjuk nem nehéz.
-
Xelloss
tag
Jónak tűnik ,kár hogy nem fog futni az asztali gépemen. A "na majd egyszer" listámra ráteszem.
-
gianni85
veterán
Az a baj nálam, hogy nem használok ki ilyen különböző megközelíthetőségi lehetőségeket. Sunyiban végigvittem a HR-t is, aztán már nem kezdtem el elölről durr bele hozzáállással.
-
boost
veterán
Mi ez, (új) Thief 2?...
-
.LnB
titán
A következő "tutivétel". Remélem jól lesz. Érdekes újítások. Kicsit némelyiket könnyítésnek érzem, de egy Deus Ex-nek még elnézem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A játék megjelenése még odébb van, csak februárban lesz lehetőség folytatni az előző rész sztoriját.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Politika
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest