Új hozzászólás Aktív témák
-
KFChicken
tag
szép is, meg formás is, meg mindemellett még takarékos is, sőt a vinyó is nagyobb benne, node, mi a bánatért kellett fényesre csinálni??? a sony is jött ezzel a ps3-nál aztán mire a slimhez értek addigra rájöttek hogy nem jó az úgy, erre ugyanezt csinálja az MS csak forditva ne már... na pont ez az egy dolog ami miatt fel sem merül a csere lehetősége pedig formás lett, de a wifit meg lehet oldani, hdd-ből is van 250es a régihez, a natal meg működik azzal is, az meg hogy külön táp kell neki hát az már édesmindegy, annyit kibirok.
de ez a lakkozás... tisztán visszafejlődés.
-
g4mer
senior tag
Jó, hogy nem vettem xboxot múlthéten
Sic Parvis Magna
-
Ghandi
aktív tag
Én azért szinte biztos vagyok abban hogy kb 1éven belül lesz valami uj konzolja a Microsoftnak.Szerintem ezzel most végleg kiárusítják a régi szériát,aztán majd itt az uj!
Ez a legjobb üzletpolitika,ha én lennék ilyen helyzetben én is igy csinálnám.Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
sirzollee
tag
Csinos darab bár lehetne olcsóbb
-
hoffman_
nagyúr
Lehet, hogy belül okoska, tetszetős is, de a régi nekem sokkal jobban tetszik, szerintem az bitang jól néz ki
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
kovsol
titán
mivel a fix hardver van a konzolokban és arra optimalizálnak a fejlesztők szerintem így maga a kérdés is felesleges, ilyenkor be kell érni azzal, hogy kisebb a fogyasztás és kisebb így a melegedés is és így általában az élettartam is nőni szokott
May the Force be with you!
-
JetiRulez
őstag
Visszaszívom, amit korábban írtam valahol máshol. Erre fogok várni a jelenlegi X360 helyett addig, míg ez minden kiegészítőjével együtt lesz kb 20000 Ft. Cirka 10-15 év, mi az nekem?
De persze lehet, hogy akkor már áram se lesz, mert itt lesz a világvége és harcolni fogunk mindennapjainkban.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
heihachi
addikt
Nyilvánvalóan nem változott. Annak aztán semmi értelme nem lenne. Most legyen akinél jobban fut, meg legyen akinél szarabbul ugyanaz a játék? Saját magukkal is meg velünk is kibasznának. Ezt hagyjuk meg a PC privilégiumának, hogy egy játék vagy jól fut vagy nem, vagy nagyobb részletességgel vagy alacsonyabbal. Teljesítményben garantáltan ugyanaz, mint ahogy eddig is minden konzolnál minden revizió ugyanolyan teljesítményű volt.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
heihachi
addikt
Biztos, hogy változott hw-ben is, hiszen pl a vinyó az tökéletesen más, mint ami eddig volt, méretre, elhelyezésre formára is.
Jah, és még ez is:
"The big news is that the CPU and GPU are combined into one single package, with a die-shrink from 65nm for both components down to the more power-efficient, cooler 45nm. "
[link][ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
plus44
veterán
Nem rossz, bár ez a lakkfekete borítás nem tetszik, matt felülettel jobban ütne. Itthoni áráról van valami hír, vagy hogy mikor lehet megvásárolni? Lesz vagy 100k.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Def26
félisten
He-he, pont a szülinapomon. Nagyon tetszik így elsőre.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Gebriel
veterán
Csak külsőleg van változás, vagy hardverileg is?
-
Zirowe
nagyúr
Én azt már "végigjátszottam" wikin+you tubeon xbox hiányában..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
félisten
válasz RepeatSector #29 üzenetére
Pontosan hogyan is történt?
Flashelt volt a gép?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Badb0y
addikt
Teljesítményben ugyanazt fogják tudni igaz? Tehát többre nem lehet számítani, csak ez a pár ficsőr lett plusszba.
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
sittes79
addikt
egyedül amiért kéne hogy halkabb talán, mert az enyém már jó régi és jó hangos, amugy
semmi extra, hja de végre nem kell külön kábel hogy rá tudd kötni HDMI-vel a tévére és
optikai hangot a hangcuccra.sikerült nekik megoldani...kemyény igaz ezzel is lehúztak pár 100.000 dodót
a luserről!! -
Sicilian
addikt
Nekem tetszik
nothing is true everything is permitted..
-
Ghandi
aktív tag
válasz MeszarosB. #17 üzenetére
Nekem nincsen konzolom,én megrögzött PCs harcos vagyok De ha lenne XBox360-om akkor ezekért tuti nem cserélném le.Engem nem nyügöz le a wifi egy konzolon amikor az ugysem mobilizált,az áram akkor is csak kábelen megy bele UTPn nekem ugyan olyan jó lenne.
Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
félisten
válasz RepeatSector #18 üzenetére
Hány éves volt a box?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
sittes79
addikt
na itt van kézben a slim, a csávó mutogatja meg örül magának
-
sittes79
addikt
magyar mikroszoftos is nyilatkozott a magyar live-ról
http://xbox.hu/blog/2010/junius/magyarxboxlive/
-
sittes79
addikt
válasz MeszarosB. #17 üzenetére
nem beépített csak rejtett..ki lehet venni simán..
-
RepeatSector
senior tag
kiterjesztett gari?? akkor nekem tavaly miért nem akarták megcsinálni?? aztán garin kívűl csináltattam meg mert nem járt rá kiterjesztett gari
a PS2-nél legalább ugyanazok a hibák jöttek a slimnél mint a fat-nál lézerfej behal 1 rohadt ellenállás miatt"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
Ghandi
aktív tag
Lehet csak én nem vagyok tisztában a dolgokkat,de most csak annyiban változik ez a régi 360-tól hogy dizájnosabb,van benne wifi meg nagyobb vinyó? Alapjaiban semmi nem változik?
Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
veterán
Tuti becserélem az Elitemet egy ilyenre még a nyáron. Nagyon jól néz ki és ami még fantasztikus, hogy N-es wifi került bele. Ez nagy előny a PS3 Slimhez képest.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
pzstm
titán
év vége felé tervzeek beruházni xbox360-ba...sztem tuti egy natal-al együtt kiadásra kerülő packot fogok megvásárolni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Alexios
veterán
válasz RepeatSector #10 üzenetére
Mármint miért is kéne kárpótolnia a régi boxosokat a ms-nak? Kiterjesztett garanciát adtak, szó nélkül javították, ha 3ledes lett, nem értem mi a bajod.
-
MeszarosB.
tag
válasz RepeatSector #10 üzenetére
Dögöljön meg a szomszéd tehene is.
[ Szerkesztve ]
Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
RepeatSector
senior tag
Nah most gonosz leszek ennél se legyen rendesen megoldva a hűtés és legyen sokk boldog RROD box tulajdonos
Vagy ha ebben megoldják a rendes hűtést akkor kérekszépen az én boxomba is + engeszteljen ki minket a microsoft pl olcsóbb vinyó árral
A BANNOLÁST OLDJA FEL a MICRÓSSZOFTVER!!!!!!!! én önhibámon kívül lettem bannolva és még backuppal sem játszottam csak a régi profilomat akartam használni amit tesóm boxából vittünk át de korrupt lett és pc-vel kellett helyreállítani. nem érte meg !"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
-
sittes79
addikt
akkor kb 1 hónap, na addig fel is törik mire ide ér
-
veterán
Jól néz ki.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
kovsol
titán
árakról nem volt szó?
csak mert úgy kb 2 hónapon belül tervezek egy xbox vételét, lehet egy ilyet kellene venni akkor már[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Drón topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen TV-t vegyek?
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- További aktív témák...
- Nyugatinál Playstation 5 slim / fat / pro + 2 év garancia + beszámítok
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával