Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefneni
őstag
Kipróbáltam GamePass-ben. Nekem pozitív csalódás volt.
Egész jól megoldották az irányítást.
[ Szerkesztve ]
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem is van switch csak az a gond, hogy sokat nem ér az a kicsi érintőképernyő, amikor finom interakcióra lenne szükség. Az arra jó, hogy a store-ban böngész, meg az egyszerűbb játékoknál, de amik nagy kijelzőre vannak tervezve, ott elbukik a dolog. Én az ilyen stratégia játékokat egy nagy elfektetett érintőképernyőn tudnám jól játszani, de sajnos a 4k-s nagy érintős monitorok nagyon drágák és választék sincs.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az ilyen játékoknál nekem az ugrik be, hogy az ideális irányításhoz egy 40 inches érintőképernyős 4k monitor kellene, asztalként használva.
Csodálkozok, hogy a Surface Studio nem indított egy egy forradalmat a desktop vonalon. Persze az hardveresen elég béna volt mert valamiért AiO gépnek képzelték el, de a lényege az megmaradhatott volna.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Grath
HÁZIGAZDA
Meglepően jól. Egy gomb hozza fel az ót a menüt, ahol alapvetően a szobaépítés/tárgylerakás/alkalmazott-felvétel opciók érhetők el, aztán ebben a d-paddal lehet navigálni.
A szobák lehelyezése és elrakása teljesen jól működik, icipici hiba, hogy a falra aggatható tárgyakat (pl. hangulatot javító poszterek) néha bizergálni kell, mert a fal másik oldalára pattintja őket az algoritmus. De ez tényleg minimális dolog. A tárgyak forgatása 45 fokos szögekben történik, színes vonalak jelzik, hogy hová nem lehet tenni (mondjuk, hogy ne legyen útban a nyíló ajtónak).
A többi dolog is jól működik, egy dolgot kell kitanulni, az alkalmazotti ikonokat - itt nem feltétlenül egyértelmű, de ezekre ás át lehet vinni a kurzort, és akkor megmutatja, hogy mire adnak bónuszt.
-
Norb79
őstag
Jó lett volna még pár sort olvasni, hogy hogyan oldották meg pontosan a kontrolleres irányítást.
-
atike
nagyúr
Karanténes rész is van benne...?
Amúgy tök jónak néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Sajnálatos aktualitásba csöppent a kórházszimulátor konzolos portja, és bár koronavírus nincs, csomó más újszerű betegség nehezíti meg kórházigazgatónk dolgát.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Ég veled, KEndre! :(
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- További aktív témák...
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Playstation 5 Fat - dbrand Darkplates 2.0 - csere ON
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest