Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Doe
senior tag
És mégis elárulod hogy állítottad át mert nekem se engedi 1024 fölé állítani
Shal'kek nem'ron!
-
Jofi81
őstag
válasz hülyegyerek #15 üzenetére
A monitoromnak 1920 x 1440 a max. felbontása. Szép is lenne, ha 19"-on 1024 lenne a legnagyobb felbontás...
-
danilla
őstag
válasz hülyegyerek #15 üzenetére
Nekem sem lehetett állítani nagyobbra a felbontást érdekes módon...
-
sNORh
addikt
Na azért annyira nemrossz.. Nem lessz a besztof de nekem tetszik
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Arbiter
tag
na jó annyira azért nem szar....de én nem birok vele 5 percnél többet játszani.
-
Arbiter
tag
hát én fölraktam a gammát...de ez egy hatalmas nagy szar.
kb mint a hour of victory -
Jofi81
őstag
válasz garfield-r #10 üzenetére
Igen, az valószínűleg 1941 akart lenni...
-
garfield-r
tag
Egy kis apróság: "1951, New York. Egy sárga kockás taxi elgázolja a tárgyalásra igyekvő Winston Churchillt". Ha 51-ben halt volna meg, akkor nem változott volna a történelem menete
Amúgy az ötlet tényleg nem rosz, de a grafika... -
feel good
aktív tag
(Megjegyzendő, hogy a játékban nem New York városa az egyetlen helyszín, ugyanis később Manhattanban, Washingtonban és Londonban is tiszteletünket tehetjük).
Manhattan NY része, komám.
-
athomi
veterán
Nem sokat hoztak ki az ut3-as engine-ből.
-
keIdor
titán
Hmm, végre egy nagyon jó ötlet! Tetszik, hogy megváltoztatják egy kicsit a történelmet és abban vehetünk egy kicsit részt! Egyébként Hitler egészségi állapota nagyon rossz volt már 1945-ben. Valószínüleg a hábórú miatt is romlott le ennyire és nem tudom, hogy itt a játékban 1951 elött mi történt, de szerintem 1951-ben már meghalt volna.
Kiváncsi leszek erre a játékra! Grafika nem az igazi, de a történet tetszik!¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Jofi81
őstag
válasz RoyalFlush #3 üzenetére
Nehezen tudnám megfogalmazni,sok kis apróság, ami miatt nem áll össze a játék, nem fog meg. (Bár mondom ezt kb. fél óra tapasztalattal... )
Például az említett Gears of War szintű MI-t egyáltalán nem tapasztaltam, jöttek libasorban a németek és ugyanazzal a lendülettel haltak is meg. Nem reagáltak arra, hogy a társaik épp most haltak meg, nem használtak fedezéket.
Először azt hittem, hogy nem is lehet meghalni. Aztán csak sikerült, mikor kisétáltam nyílt térre, ahol volt egy tank és mindenfelől jött az ellenség.
Lehet, hogy később jobb lesz, lehet, de az első benyomásaim ezek.
A grafika sem Unreal 3 szintű, bár nem is ez a legfontosabb. A beállítási lehetőségek is elég szegényesek. Tudsz választani 3 lehetőség közül (low, med, high). Felbontás is csak háromféle van (640*480, 800*600, 1024*768). -
norbiphu
őstag
“Visító Spitfire a new yorki szabadságszobor közvetlen közelében”
ahogy én tudom, nem sok spitfire volt a luftwaffeben
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
Jofi81
őstag
Kipróbáltam, de eddig nem túl pozitívak a benyomásaim... Valahogy nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- EAFC 25
- Mini-ITX
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...