- [Re:] [RIOS Gépház:] Új prémium feature: letiltható (kikapcsolható) a hozzászólás a hirdetésekben
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [suste:] Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
Hozzászólok Aktív témák
-
D1Rect
félisten
Milyen poén lehet Wii irányítóval mellkast püfölni.
(#2) twollah: néha szétesnek a videók, ki kell rakni nagyba és meggyógyul.[ Szerkesztve ]
"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011
-
Nunder
őstag
Az ilyenfajta játékokat csak nagyon gyenge és mesés grafikával meg pufók macikkal tudom elképzelni, hogy ne váljon a gyerekből szikés pszichopata, ha végigtolja. Vagy lehet hogy az újkor Hasfelmetsző Jack-eit nevelik ki vele
“It's the job that's never started as takes longest to finish.”
-
psyho85
aktív tag
Számomra a Trauma Team mindörökké a CyberPunk 2020 része marad - bár egy nevet megvenni nem nagy ördöngösség, azért ez alapján másra számítottam.
(A Rapelay, na az beteg, és csinálhat állatot valakiből, aki hajlamos rá.)
Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.
-
D1Rect
félisten
Olvastam nemrég az ITCafe-n, hogy be akarják tiltani. De ezekszerint te nem az ITCafen olvastad.
Link[ Szerkesztve ]
"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011
-
Zsoccc
senior tag
Sokszor leírtam már, de nyilván nem elégszer, hogy a hírek és a cikkek között bizony nagy különbségek vannak. Jelen esetben egy hírről van szó aminek a videó a tárgya, nem célja töviről-hegyire bemutatni a játékot. Főleg, hogy jelenleg minimális információk állnak rendelkezésre.
#12) sirzollee: ezeknek a játékoknak nem az a lényege, hogy bármilyen szakmát hitelesen szimuláljanak, pusztán a szórakoztatás a céljuk. Így kell őket kezelni és nem úgy, hogy a jövő orvos nemzedékét akarják felnevelni vele. A Trauma Centerek kiváló reflex és ügyességi játékok, amik köré vontak egy orvosos sztorit, ennyi.
[ Szerkesztve ]
Shenmue III - https://www.kickstarter.com/projects/ysnet/shenmue-3
Hozzászólok Aktív témák
gp Ments életeket Wii-n, jön a Trauma Center átdolgozott verziója.
- Nintendo Switch
- Motorolaj és szűrő topik
- Hi-Fi-ről általánosságban
- Adblockerek a PH-n
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telenor topik
- [Re:] Xbox Series X néven jön a Microsoft újgenerációs konzolja
- Philips LCD és LED TV-k
- Motoros topic
- [Re:] Kína két legnagyobb szoftvercége új operációs rendszeren dolgozik
- További aktív témák...
- Corsair CS550m 80+ Gold tápegység (550W, Fél-moduláris, 1 év garancia)
- Majdnem Féláron! Steelseries Siberia 650 gamer fejhallgató
- DELL OptiPlex 9020 USFF HTPC | i5-4570S 4x3.20 GHz | 8GB | 120GB-1TB SSD/HDD | HD4600 2GB DP | SZÉP
- Ezt a gépet nem teszed az asztal alá [gamer PC]
- Fotó Nyomtató Canon SELPHY CP1200+Patron és papír (Újszerű, karcmentes)