Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
incubation tényleg jöhetne. meg homeworld, kár hogy kifelejtette a cikkíró
ja meg oni is kellene...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Taru
tag
Istenem mennyire szerettem a AVP-t, meg a Soul Reavert is (nem is tudtam, hogy 5db volt belőle, látom van mit bepótolnom, sokról lemaradtam a suli miatt ). Őszintén szólva sokszor vissza sírom őket, csak már nem találom a CDket.
-
Kuncsaft
csendes tag
Wolfeinstein, a maga idejébe a legjobb játék volt Süt a ló
S lehet a egyik legtöbb ember akkor azt játszotta[ Szerkesztve ]
Könyörögni, hitegetni senkinek nem fogok, szabad piac van. Aki nem tud válaszolni a privátra, tiltón jól mutat majd. Lehet, legközelebb ö keres. Igéretekkel meg a padlás tele!!!
-
Karr
tag
Planescape Torment és Fantasy General folytatást akarok.
-
Fragile Allegiance-et csak én játszottam orrba-szájba?
Az is megélhetne egy remake-et. Hmmm...“All nothings are not equal.”
-
bozont
veterán
Imperium Galactica, Haegemonia, Chronicles of Riddick, Jedi Khight, Fallout, Shadow Warrior, Syberia és Dreamfall folytatás jó lenne már, de ott van még a Carmageddon, Severance - Blade of Darkness, Oni is. Az utóbbi háromból egy remake-nek is örülni tudnék.
A Shogun 2 meg már készül, így az lekerült erről a listáról.
-
Kuncsaft
csendes tag
Amigán PL az Ishar triologia is irtó jó volt.
Szerepjátékok ösköve Dungeon Master.
Heroes Of Might And Magic, Master Of Magic....Játékterembe mennyit nyomtam a Hous Of The Dead-et Zelda is ott van konzolokon (SNES verziot 2 nap alatt végignyomtam elsöre)
Irto sok hangulatos játék volt régen, most is, de inkább már kezd grafikára menniKönyörögni, hitegetni senkinek nem fogok, szabad piac van. Aki nem tud válaszolni a privátra, tiltón jól mutat majd. Lehet, legközelebb ö keres. Igéretekkel meg a padlás tele!!!
-
BioNiCMaN
addikt
válasz Sir Robin #31 üzenetére
Rune jöhetne tényleg. Blade-ben nekem az irányítás nem tetszett... meg a kombókat se bírtam megtanulni... De asszem most a kis Nostromo-val nem lenne ilyen gondom.
(#23) wikings2
Itt figyelget a polcon "szép" papírdobozban, még valamikor 2000-ben vettem Sopronban, egy szép napon, emlékezetem szerint 2.700,- Ft-ért.
Ahogy jobban belegondoltam egy Heretic 3. is jöhetne, meg egy Redneck Rampage.
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
törölt tag
Might and Magic, normális karakterfejlődési lehetőségekkel, sokszálú irányokkal.
Monkey island, a régi Pirates, Alone in the Dark, Eye of Beholder, Last ninja,Mortal Kombat PC-re, Soul Calibur PC-re, Syndicate, hogy csak párat vegyek elő.Televan: Egy Dűne 3D-s verzióval tökéletes lenne.
[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
Super Metroid, Breath of fire 2, Banjo-Tooie, Donkey kong countryk, Story of Thor,
Super pang, Shining soul II - akár remake, akár folytatás jöhetne.
Phoenix, Doom - remake-nek tudnék örülni.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Teasüti
nagyúr
Hát Neverhood-ra emlékszik-e még vki?
-
rainmen
aktív tag
Hát egy tisztességes DOOM érdekelne...
-
Televan74
nagyúr
Mad tv remake, Düne folytatása, Kotor III( ha kiélvezték az mmo utáni eufóriát), Ufo.
És egy Dark star one -hoz hasonlító űr eposz.A Nexus is tetszett.Imperium Galactica folytatása.....
Még rengeteg játék van, köztük sok - sok régi kedvenc.Mindenbe beleugatok!!!
-
ern3st0
csendes tag
Hát egy Jedi Knight tényleg jöhetne. Bár én személy szerint egy új Hexen-t is eltudnék viselni.
-
Thome
veterán
Én egy Imperium Galactica folytatást is eltudnék képzelni...
Ha mást nem, hát egy remake-t.Szerk: + egy Dungeon Keeper III-at is elfogadnék...
Szerk2: + új Düne játékot, + a Red Alert méltó folytatását!
+ ..... +..... +..... Végtelenségig lehetne sorolni, hogy miből készülhetne új rész.
A StarWars JK és RC sem elhanyagolandó...
[ Szerkesztve ]
-
Extra az Alpha Centauriért, azt én is nagyon szeretném viszontlátni.
“All nothings are not equal.”
-
Archer
őstag
Duke Nukem Forever 2
Amúgy tényleg jöhetne normális AvP, NOLF, Jedi Knight, Republic Commando, Sin, Blood, Giants folytatás. Az új Mechwarrior-ról meg jöhetne már valami hír, legalább, hogy készül vagy valami. Ja meg Undying 2.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Tom5
addikt
Részemről: Baldurs Gate, Icewind Dale, AvP jöhetne.
Előbbiek még a régimódi grafikával is.
Megunhatatlanok számomra... -
törölt tag
System Shock folytatásra tök felesleges várni, Bioshock számít az utódnak (igen, tudom a bokájáig sem ér, de attól még az )
-
rauschie
senior tag
Új Freespacet!
-
BioNiCMaN
addikt
Drakan és Outcast. Ja, meg egy Gorky 18 vagy 16 is jöghetne.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Mit szeretnék látni? Half-Life: Episode 3...a folytatjuk legje. És persze a PREY folytatására is kíváncsi lennék, mert annak a vége sem tisztázott.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
mnmlst
tag
dungeon keeper, stunts, street rod, carmageddon. ha nem értelmes remake, akkor értelmes folytatás plíz
-
IreN!CuS
őstag
BG semmi több
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
RepeatSector
senior tag
normális sonic adventure 2 folytatást a népnek (az unleashed jó lett de a története nem is illeszkedik)
Commandeer Keen folytatás jó lenne
Vagy Egy JAZZ JACKRABBIT én játszottam a 3 bétájával az UT99 enginejével készült nem volt vmi élvezhető
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
james001
veterán
hát igen egy LOK jól esne...de tuti nem lesz belőle folytatás,vagyis hát Raziel-el már nem fogunk kalandozni
ja és Half Life 2 Episode 3 mindenképpenhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
risingtide
csendes tag
NOLF MILF
Jedi Knight & Republic Commando
A Zenimax lóg a Prey 2-vel & egy ofline Elder Scroll-lal.Elméletileg hegesztés alatt vannak, csak győzzük kivárni:
Alice
HL episode 3 & Black Mesa source
Beyond Good & EvilDubstep for stup. & deb. Így száll hát sírba a szabadság, tapsvihar közepette!
-
Enton
addikt
Normális Turokot, normális Doom-ot, normális AVP-t, normális SOF-ot.
De leginkább kalandjátékokban kéne gondolkodni.
Grim Fandango, stb..."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
joshua7
veterán
Új NOLF nagyon jöhetne.
Semper Fi
-
Peterson_
addikt
a Vampire szerepjáték remakejét!ha már a folytatás szégyen lett.
De ami a toplistámon első:
KINGPIN Life of Crime remakeApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
$p@rr0w
őstag
Soldier of Fortune-ért kiált a nép! Persze nem azért a kakáért amit harmadiknak kiadtak...
[ Szerkesztve ]
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
rozsomak96
tag
Én egy FFVII remake-nek mindennél jobban örülnék.
Say 'what' again!
-
leviske
veterán
Hm... Pedig a nyakamat mertem volna rá tenni, hogy a BG benne lesz a top 10-ben.
-
HaaS
addikt
Magic Carpet!
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
MeszarosB.
tag
Ultima
Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
Muton
addikt
normális ufót és nolfot a népnek
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
wikings2
őstag
Legacy of Cain HD jöhetne Nem bánnám Kurvajó játék!
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
ZSOOLT2
tag
Homeworld folytatást, vagy remake-et a népnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- PlayStation 4
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Autós topik
- További aktív témák...
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Apple MacBook Air 13" M2 Chip 8GB 256GB (MLY33MG/A) - bontatlan új - 1 év Apple garancia
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Lenovo Thinkpad T460S, 14" FHD, i5-6300U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10/11, 27% áfás számla, 1