Hozzászólok Aktív témák

 • CsiguszMaxim

  senior tag

  Merész! Én szerettem a régi Tomb Raider-eket is. Annak ellenére, hogy sokszor lineáris játékmenet volt valahogy volt a játéknak egy atmoszférája ami leültetett a gép elé. A GoL-nak abszolut szkeptikusan álltam neki de mint kiderült üdítő kis játék lett. Főleg Coop-ban.

  Ez az új teljesen nyitott kérdés. Tipikusan az az eset ami elé leülsz és mikor fel kell majd állnod akkor dől el, hogy hogy sikerült a játék. Ha várod, hogy megint leülhess és játszhass akkor jó, ha nem akkor kuka.

  Én két dologtól félek. Az egyik ez a mindenfelé ágazó játékmenet. Nehogy olyan unalmassá váljon mint a Just Cause 2. Nem tudom miért, de ha egyenesen haladok a játékon kevésbé tűnik fel, hogy ugyan azt kell csinálni csak más a körítés stb. Egy ilyen mindent bejárhatós gammánál mindig valami újat vár az ember.

  A másik pedig az automata célzás kivétele. Anno a Tomb Raider-ek miatt vettem gamepadot és úgy tartottam bűn azt a játékot billel játszani. Nekem visziont nincs kedvem egy pörgős akció játékban a joy-okkal célozgatni de a bill sem szimpatikus.

  Majd meglátjuk. Mindenesetre várós. :)

  [ Szerkesztve ]

  Best teaparty evaaaaaaaaa!

Hozzászólok Aktív témák