Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Izgalmas elkövetkező 10 évünk lesz.
Eladó cuccok!!! https://tinyurl.com/2p9xjwkc
-
zsolesz967
aktív tag
Az Edgerunners kellemese pozitív csalódás volt.A sorozat után el is gondolkodtam,hogy beszerzem a játékot karácsonykor.
Ps5,s10+,s10 5g
-
melega
őstag
Na a Cyberpunktól nem voltam elájulva, de a witcher széria a kedvencem tehát tuti vétel lesz ha megjelenik az új trilógia első része.
-
Sajnos már nem vagyok tini, kicsit aggódom, hogy lemaradok az új Witcher trilógia végéről. Bár lehet, hogy amiatt kéne, hogy az elsőt sem érjük meg.
Szerintem ez még sok-sok évig hír lesz időnként a játékok világából.
-
k-adi
nagyúr
Nemrég az ubisoft jelentett be vagy 3 AC részt
érdekes lesz ha rákapnak a stúdiók az ilyen tömeges bejelentésekre
Amúgy már bejelentettek egy Witcher játékot nem? Vagy a Polaris ez?
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Polaris kódnév, amely nem csak az új The Witcher játékot takarja, hanem egyből egy nagy költségvetésű trilógiát kapunk majd, jelenleg az előkészületi fázisnál tartanak." Tehát lényegében az új trilógiát jelenti.
HP EliteBook 8470p és EliteBook 820G1 EGYBEN (hibás kijelzőkkel) - https://tinyurl.com/bdfftn4y
-
Rodi 4.80
senior tag
Én bármit elhiszek a CDPR-nek mióta aranylemezről hívták vissza a CP2077-et.
-
Vistaboy
veterán
Én jelenleg úgy vagyok vele, hogy kegyetlenül örülnék egy új Witcher trilógiának, ami legalább olyan színvonalú lesz, mint az előző... de...
...még emlékszem, mennyire vártam ugyanígy anno. a Cyberpunk 2077-et is, aztán amikor kijött, talán ha fél órát játszottam vele, azóta el sem volt indítva... már az sem érdekel, ha azóta kijavították, egyszerűen nem vagyok rá kíváncsi, pedig szeretem a Cyberpunk témát, de akkora volt a csalódás, hogy részemről soha többé nem akarok játszani vele.
A CD Projekt RED-nek egyetlen esélye van, hogy visszaállítsák a renoméjukat: egy olyan Witcher trilógia, ami méltó az előzőnek a nevét viselni. Mert ha ez is csalódás lesz, akkor vége... ahogy a Blizzardnál a Diablo IV, úgy a CD Projektnél az új Witcher lesz az, ami meghatározza, veszek-e még több játékot tőlük, vagy sem.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
DanielLong
senior tag
Szerintem az új Witcher már semmiképp sem lesz olyan meghatározó játék, mint az eredeti. Ha csak másolják a régit, akkor mindenki húzza majd a száját, hogy miért kell még egy bőrt lehúzni erről. Viszont gondolom a CP baklövés után a studió szeretne ráállni a biztos bevétel útjára, így akkor majd évente ki tudnak adni egy újabb játékot. Legyen inkább 5 évente egy új Witcher epizód és mellette próbálkozzanak eredeti ötletekkel.
-
flexxx2
őstag
Amúgy kinek hogy tetszett a Witcher harcrendszere?
Szerintem egy kissé "kaszabolos" lett a fizikai része, a varázslatok/potionok meg olyan akarunk is varázsolni meg nem is, ha értitek amit mondok. -
k-adi
nagyúr
válasz
DanielLong #11 üzenetére
igen, a CP nagy pofáraesés lett sajna, így most remélhetőleg duplán odafigyelnek és jó lesz, a start is.
én csak abban reménykedem hogy a polaris Ciri kalandjai lesznek, jó sok OP képességgel
-
Szakiii
addikt
Egyetértek teljesen, valahogy sose jött át a mozgás se, mindig kicsit túlfutott a karakterem. Megjelent a horizon zero dawn és azt éreztem hogy valahogy így kellett volna ott is. Sokkal sokkal kezelhetőbb ott. Mellé teljesen egyetértek abban hogy maga a karakter fejlesztés részen nagyon kevés hangsúly volt. Szóval van bőven min javítani.
-
prolad
őstag
Remélem ráfekszenek a bugokra is, Cyberpunkot egy hónapja játszottam végig, még mindig tele volt buggal. Meg látszott rajta, hogy még nincs meg az a tapasztalat open world játékok terén, ami ehhez a címhez kellett volna (pl sokféle jármű kezelése, lőfegyverek, rendőrség implementációja, stb.). Plusz az egész fejldődési rendszert nem sikerült kiegyensúlyozni, az elején szenvedsz (főleg mert random helyekre beraktak sokkal magasabb szintű ellenfeleket), aztán hirtelen elpusztíthatatlan leszel, 10 az 1 ellen is. Talán majd legközelebb.
-
-
Neurotoxin
őstag
válasz
antikomcsi #6 üzenetére
Én még a Wild Hunt Nextgen (Currentgen
) patchét várom. Egyszer kipóbáltam, de bőven van mindig mivel játszani, hogy annyira égető lenne és időm sincs olyan hűde sok.
Kicsit bizakodok, hogy Unreal 5 engine-en megy az új Witcher fejlesztése (talán majd jobban haladnak vele, mint Redengine-en), bár engem jobban érdekel a Cyberpunk világa.
[ Szerkesztve ]
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
-
Vistaboy
veterán
válasz
Plazmacucci #19 üzenetére
Mi ebben a meglepő?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
-
Vistaboy
veterán
válasz
Plazmacucci #21 üzenetére
Kommentelek én, csak kevés játék van, ami érdekel, így nem sok témához szólok hozzá.
-
melega
őstag
válasz
Neurotoxin #18 üzenetére
Én is bár a teljesen új IPvel kivárok, ha egy gané lesz felejtős, ha game of the year edition akkor vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Kibővítik a Cyberpunk világát, újabb The Witcher trilógiát kapunk, de egy teljesen új alkotás is készül a csapatnál.
- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- DIGI Mobil
- Mobilinternet
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kis moduláris reaktorokkal kezelné az adatközpontok energiagondjait a Microsoft?
- Weblap készítés
- További aktív témák...
- INNO3D GTX 1660 Super - eladó!
- Asus ROG Strix G533ZW Gamer laptop 15.6 240HZ 2K i9 12900H 3070Ti 150W 32GB DDR5
- Új Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -30% 15,6" i7-12700H 16/512 NVIDIA 3060 6GB FHD 165Hz
- Garanciális Zotac RTX 2070 AMP EXTREME 8Gb videokártya ritkaság
- Eladó Konfig! I5-9500 256GB SSD 1TB HDD 16GB DDR4 RX6600 8GB!
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest