- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
Új hozzászólás Aktív témák
-
pnagy7
aktív tag
válasz bLaCkDoGoNe #13 üzenetére
Ez az egész show egy majmolás lesz.
"Michael Jackson elment."- ez igaz.
"De a shownak folytatódnia kell."-no, ezt én cáfolnám.
A shownak nem kéne folytatódnia Jacko nélkül! Ilyen nincs! Milyen már M.J. koncert maga M.J-nélkül? Ha? Elképesztő, láttam diagrammokat, hogy sokkal több bevéte lesz bizonyos cégeknek ez a turnésorozat után mint M.J életénak utolsó 5éve. Ez brutális. Én elhiszem hogy a táncosok nagyon szarul érezhették magukat amikor meghalt Jacko. Tudom is hogy szerintem mit mondhattak: És velünk most mi lesz? Erről eszükbe jutott hogy méne folytathatnák nélküle? Azért mert! Felháborító az egész ami jönni fog.ui. Remélem nem sértettem meg senkit, nem állt szándékomban...
Mr. Hóember
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A This Is It! DVD/BR szerintem sehol nincs ehhez: Michael Jackson Show. Ez a legalja.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szánalom, hogy egyes cégek egy ember halálából akarnak gazdagabbak lenni. Sebaj 2012 végén úgyis világvége lesz.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Vistaboy
veterán
És mi bajotok van a cikkel? Tegnap a Crysis 2 hírbe kötöttek bele élelmes pixel-jancsik, mert nem fényképezett, hanem szkennelt képet írtam az újság képeire, most meg ez?
Mi a probléma?
Xirtam: Igazad van, de nem sértődésből írtam, tényleg kíváncsi lennék rá, hogy mit kifogásol egy olyan cikken, amit a linkelt forrásoldalról lett fordítva?
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hogy te mekkora gyökér vagy öcsém...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
Prof01
veterán
Majdnem jó, csak az IT szócska elől lemaradt az SH.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Xirtam
veterán
M.J R.I.P
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- DUNE médialejátszók topicja
- Jövedelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 512GB + hordozó tok + üvegfólia + szilikon tok
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 lemezes (ps5)
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest