2019. szeptember 23., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Dvix


Dvix
(aktív tag)

Keanu R. megnyomta a sale-eket :C #BeBreathtaking
Kívánok nekik még több és sikeresebb projekteket! :C Várjuk a Cyberpunkot!

(#2) Medocsabi


Medocsabi
(őstag)

Nem csoda, minden stúdió példát vehet erről a játékról.

Ami nem öl meg az megerősít.Kivéve a Medve.... ...A Medve az megöl!

(#3) pelgrim_v1


pelgrim_v1
(tag)
LOGOUT blog

Őszintén szólva én többnek gondoltam volna ezt a számot. Nem kevés eladás de most ha belegondolunk egy call of duty kB 2x ennyit hoz kB negyedennyi fejlesztési költséggel. (félre értés ne essék, én is nagy rajongója vagyok a witcher szériânak és nem igazán szeretem a mostani cod-okát csak érdekességnek írtam)

(#4) Norb79 válasza pelgrim_v1 (#3) üzenetére


Norb79
(aktív tag)

Ez így ebben a formában nem igaz. 40 millió fölötti eladási számot kb csak nintendo játékok hoznak. :DDD Meg a GTA5 meg a tetris meg a minecraft. COD-ok 20-26 milliónál megállnak.

(#5) Fitzgerald válasza pelgrim_v1 (#3) üzenetére


Fitzgerald
(addikt)

A shooter egy populárisabb műfaj mint az rpg, legalább is a nyugati világban mindenképpen. A CoD brandet meg már tizenhatodik éve építgetik (bár már egy jó ideje leginkább lefelé). Én inkább azt mondanám, hogy a CoD 20-25 milliója nem olyan sok, ha abból indulunk ki, hogy mennyivel népszerűbb az a műfaj úgy általában, és mennyivel nagyobb névnek számít.
A 20 millió az egy nagyon-nagyon szép szám. Összehasonlításképpen pl. a Diablo 3-ból 30 millió fogyott, ami a Witcher-el ellentétben már azelőtt is irgalmatlan nagy névnek számított, hogy megjelent volna a harmadik rész. Mégis "csak" 1.5x annyi ment el belőle (ami egyébként rohadt sok). De még a minden idők egyik legnagyobb hatású játékának tartott Half-Life 2-ből is "csak' 12 millió fogyott, az még a Witcher 3 mellett is eltörpül.
Egyre nagyobbra nő a játékbiznisz.

[ Szerkesztve ]

(#6) pelgrim_v1 válasza Norb79 (#4) üzenetére


pelgrim_v1
(tag)
LOGOUT blog

Többre saccoltam volna. Tényleg megsüvegelendő száma van a witcher - nek nem azt mondom hogy nem csak nem értem az embereket. Sír a szájuk hogy kevés olyan játékot kapunk mint a witcher de a mögötte lévő munkát nem értékelik mégse annyira mint egy töredéke munkából összerakott játék esetében amit szidnak évek óta milyen vacak mégis milyen számokat produkál a kasszáknál. Az arányokat nézve az eladásban csak és fejlesztési költségben (ne vegyük ide most a marketing pénzt. Abban lista vezető szerintem a cod még mindig)

Ennek tudatában kíváncsi leszek hogy milyen számokat látunk majd a cyberpunk-nál kB ugyan ennyi idő távlatából mint ahogy most a witchert nézzük (ha a hype-öt nézzük szerintem top listás lesz)

(#7) laceszgamer


laceszgamer
(addikt)

Megérdemelték. :) Ha folytatják ezt a mentalitást, és miért ne tennék, akkor sok hasonló számmal büszkélkedő játékuk lesz még.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#8) -Morrowind-


-Morrowind-
(aktív tag)

Még nem vettem meg,jelenleg nincs ideális gépem erre a játékra..de tervezem.Az előző kettő után feltétlen. :)

Bardo Tödol

(#9) wednesday válasza pelgrim_v1 (#6) üzenetére


wednesday
(őstag)

Szerintem, aki értékelte a munkát az meg is vette a Witchert.

Én sem találom ezt kevésnek. RPG-hez képest ez nagyon nagy eredmény. A játékosok nagy része le sem ül ilyen játékkal játszani, mert nem a "gyorsan tolok pár kört kategóriába esik". Akinek meg az érdeklődésén kívül esik ez a műfaj, az minek venné meg a játékot.

(#10) noPublicFG


noPublicFG
(senior tag)

Örülök, hogy hozzájárultam a 20 millióhoz!

plus ça change, plus c'est la même chose

(#11) kilua válasza wednesday (#9) üzenetére


kilua
(tag)

"Szerintem, aki értékelte a munkát az meg is vette a Witchert. "

Én szívesen játszom olyan játékot switchen mint a skyrim, dragons dogma, melé jöhet ez is mert eddig kimaradt. (PS vitán-3DSen játszottam, néha pcn is)

(#12) laceszgamer válasza wednesday (#9) üzenetére


laceszgamer
(addikt)

Szerintem sokan voltak így vele, hogy ezt megvették, én is ismerek olyat aki nagy virágboltos, de ez ott van nála dobozosan, simán mert erre már azt mondta, hogy megérdemlik, hogy pénzt adjon érte. :D

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#13) saelin válasza laceszgamer (#7) üzenetére


saelin
(veterán)

Tuti kasszát fognak robbantani a Cyberpunk 2077-el is! Nagyon tartalmas single játékokat tudnak csinálni. A Witcher 3 szinte már őrjítő mennyiségű questtel van feltöltve.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#14) MageRG válasza wednesday (#9) üzenetére


MageRG
(őstag)

Értékelem a munkájukat, de egyszerűen már nem tudok ennyi időt ölni egy játékba.
Szerintem egy ilyen rpg-t nem lehet szakaszosan nyomni, mert mire folytatnám, már rég elfelejtettem ki kinek a kicsodája, és egyáltalán most hova is megyek.
A Witcher 1-2 viszont megvan.

"What is bravery, without a dash of recklessness!"

(#15) SlayerSub válasza pelgrim_v1 (#6) üzenetére


SlayerSub
(tag)

Szerintem ennél a számnál azt is figyelembe kell venni, hogy ez egy single title. Tehát gondolom még egyszer ennyien lelopták valahonnan. Ezzel szemben a COD illetve Diablo lényegi része, a multi, eredeti példány nélkül elérhetetlen.

+Ki ismer olyat aki több pl. Diablo játékot vett ilyen olyan célból... :D Én sokat...

All in all, ezt a számot az a tény h a witcher egy single player game még szebbé teszi.

(#16) Tian66


Tian66
(senior tag)

Én is hozzá tettem egyet!
Megérdemelnek minden fillért, forintot amit ezért kapnak.
Iparági etalon!
Szerintem. ☺️

(#17) KraX válasza Tian66 (#16) üzenetére


KraX
(senior tag)

Csatlakozom (ps4 verzio)

I know kung fu!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.