Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb€€€
aktív tag
válasz
SunMount3r #6 üzenetére
Nagyon kevés sorozat tudja a pilot epizóddal átadni az egész sorozat hangulatát, ha pedig áttudja, akkor valószínűleg elég egysíkú.
A sorozatnézés egy befektetés. Időt kell rá szánni, meg kell neki engedni, hogy felépítse magát addig a pontig, amíg érdemi következtetéseket tudsz levonni.
Ennek lehet az az ára, hogy időt pocsékoltál az életedből, de általában egy teljesen új univerzumba szippant be.
Nem kell szeretni egy filmet/sorozatot, de ha az ember 5-10 perc, akár csak egy rész után is átfoglaló következtetéseket von le, az csak szimplán demagóg hozzáállás, és nem lehet komolyan venni.Engem is folyton noszogattak, hogy kezdjem már el nézni a Trónok Harcát. Két évembe telt az első 3 részt megnézni, mert 10 percnél tovább sosem kötött le, nem érdekelt a tálalás, mindig kikapcsoltam, aztán elfelejtettem, majd hónapokkal később újból megpróbáltam. Kellett erő mire az első évad végére értem, de oh boy, megérte ám. Mai napig hálás vagyok a haverjaimnak, akik erőszakoskodtak, mert magamtól nem ültem volna le megnézni... és miből maradtam volna ki. A következő felhalmozódott 4 és fél évadod két hét alatt toltam be
-
SunMount3r
nagyúr
7 évada futó, milliók által nyomon követett és kedvelt sorozat-> Jah, van még egy jó pár ami megfelel ennek a leírásnak és amiknek már a trailer-jeitől is a falnak tudnék menni. (Mondjuk túlzok, OK, mondjuk úgy, hogy számomra totál érdektelenek.) De engem nem különösebben befolyásolnak ezek "tények" a személyes véleményem megformálásában...
Ahogyan az sem befolyásolt soha, hogy a Harry Potter milyen népszerű, ha engem egyszerűen már a frászkarika kerülget tőle...
5 perc alapján átfogó véleményt nyilvánítani,-> Jó, OK, megérhet még egy próbálkozást, ebben lehet igazad van, de az az 5 perc pont azokat a stílusjegyeket (nem) viselte magán, amiket a mai sorozatoknál általában tapasztalok és amik kizáróak nálam (meggyőzőek lennének). (Mondjuk legközelebb, lehet eljutok az első 10 percig is...
)
[ Szerkesztve ]
-
Norb€€€
aktív tag
válasz
SunMount3r #4 üzenetére
Azért egy 7 évada futó, milliók által nyomon követett és kedvelt sorozatról az első 5 perc alapján átfogó véleményt nyilvánítani, respect
-
SunMount3r
nagyúr
Anno belenéztem a filmsorozat legelső részébe és az első 5 perc már olyan nyúlós volt mint a rétestészta. Eddig is jutottam, mint a mai sorozatok 99%-val... Azt mondják a Westworld kivétel, mert ritka igényesen van megcsinálva, no majd meglátjuk...
-
Sirandrish
legenda
Jöjjön csak...várom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Darth_Revan
veterán
Remélem nem azért jön dupla epizód, mert 30 perc/epizód lesz a játékidő...
-
Norb€€€
aktív tag
Nem sok játékra szoktam várni, de a második évad vége óta tűkön ülök
És benne van Jesus, az AMC sorozatból is az egyik kedvenc karakterem
Új hozzászólás Aktív témák
gp Bár kissé megkésve, de cserében dupla résszel startol el jövő héten a széria új szezonja.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- trek81 károsultjai
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Macbook pro M4, 14col, istyle gari, ezüst
- Új és Használt 120mm - 360mm Vízhűtések Hatalmas választékban!
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -50% AMD Ryzen 5 7530U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 15 notebook - i5 1135G7 16GB RAM 256GB+1TB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest