Új hozzászólás Aktív témák
-
asvald
senior tag
Maradunk a sorozatnál ezek szerint
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
szárnyacska
tag
Jó volt csak rövid
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szupermacs #16 üzenetére
"Mondjuk Csillagkapuból még talán kipróbálnék egy ilyet, de csak akkor, ha mind a 10 évadot megcsinálják.
"
Francokat, folytatást a népnek. \o/ Lassan ott tartok hogy tök mindegy milyet, csak jöjjön új Csillagkapu. A reboot még messze van sajnos.
(#18) szupermacs
Nyugodtan nézd meg, jó lett az is. Más, de jó. Csak ott is cliffhanger van a végén, és szar így.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
szupermacs
veterán
Vannak játékok jó sztorikkal, amik nem állnak meg alig 2 óra múlva.
Én ilyenért nem adnék ki pénzt. Anno virágboltból leszedtem a Jurassic Parkot, mert érdekelt. Szerencsére nem voltam hülye, hogy kifizessem. Egyszer végigtolni jó, de igazából nem nagy cucca ez az egész Telltale műfaj. Nekem.Mondjuk a Walking Dead az, amit már a sorozat megjelenése előtt még szerettem képregény formájában, de a 100. rész környékére a képregény is olyan lapos és unalmas Barátok Közt lett, hogy képtelen voltam folytatni. A sorozat meg az első évad után elérte ezt nálam. Inkább leülök egy jó zombis film elé, ami nem ennyire lelkizős-balhézós-hosszú terjedelmű.
Mondjuk Csillagkapuból még talán kipróbálnék egy ilyet, de csak akkor, ha mind a 10 évadot megcsinálják.
-
Rage23
csendes újonc
válasz
kakuk.tamas #2 üzenetére
-
[Prolixus]
addikt
Hát be is b@szna ha konkrétan tényleg azokat lehetne "újrajátszani". Abban persze igazad van, hogy mindig van lejjebb...de ennek a játéknak sincs semmi létjogosultsága már szerintem.
És ahogy fentebb is említették, bezzeg a The las of Us második évadáról semmi hír, valszeg soha nem fog elkészülni. Bezzeg egy újabb irreleváns WD sorozat meg igen. Yeah.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Taranti
senior tag
válasz
[Prolixus] #11 üzenetére
Ebben igazad is van, de ha figyeltél, én annak örültem, hogy nem a sorozat/képregény részeit kapjuk meg, aztán "játszd végig ugyanúgy, ahogy ott láttad/olvastad". A mai egyenjátékok (Ubisoft) világában már sajna ennek is örülni kell. Ez van.
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
[Prolixus]
addikt
Teljesen új témát? HOL? Merre?
Egy évek óta futó tévésorozat egyik ismert karakterének egy rövidke melléksztoriját? Egy csotig lerágott frencsájsz újabb mellékvágányát? Egy újabb zombis apokalipszisbe ágyazott történetet, amikor zombi játék jön zombijáték hátán? Zombis sztorikkal van tele a padlás...Kíváncsi volnék, ha tényleg egy full eredeti sztorit kapnánk, azt minek neveznéd, ha ez neked egy teljesen új téma. Még szerencse, hogy cseszettül népszerű, de történettel kvázi nem rendelkező játékokat, mint mondjuk a Minecraft, vagy a popkultúrában agyonhasznált, milliónyi sztorival rendelkező képregénykaraktereket, mint mondjuk Batman nem állít csatasorba a Telltale. Oh, wait...
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Taranti
senior tag
Egy teljesen nyílt óriási (fiktív) világ, ha akarom co-op valakivel/valakikkel, ha akarom egyedül. Tudom, van már ilyen, de még azok is pre-akármi állapotban, és hát nem valami nagyok. (Talán a State of Decay még a legjobb, de az nem MMO.)
Szóval mondom, rohadt nagy meló lenne, de aki megcsinálná jól, az kaszálna vele.Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
bepken
veterán
én nem tudom elképzelni. itt a történeti szál a lényeg, multiban például semmilyen formában nem tudnám elképzelni. talán valami co-op megoldás lehetne érdekes benne.
inkább csak attól félek, hogy már annyi történetbe belekezdtek, hogy a mennyiség valószínűleg a minőség rovására fog menni...de reméljük, nem lesz igazam.╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Taranti
senior tag
Igaz, de amondó volnék, ha ezeket (bármelyiket) meg tudnák csinálni normális MMO játék formájában, többet érne. Nagy meló, az tuti, de epic siker lehetne.
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
bepken
veterán
akkor a Hölgyike bizony várhat még a sorára
és, amit az összes Telltale cikknél fel fogok emlegetni most már....The Wolf Among Us folytatást akarok végre!
(na mondjuk még a Batman felé elég nagy elvárásaim vannak, remélem abban nem kell csalódnom)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Taranti
senior tag
Azért az szimpatikus, hogy megint teljesen új témát hoztak elő, nem pedig a képregényből/sorozatból dobtak elénk valamit. A HarryPotter és Gyűrűkúra jellegű dolgoknak abszolút semmi értelmük.
-
antikomcsi
veterán
Én direkt kikapcsoltam egyszer, nehogy vége legyen, de a következő alkalommal mégis vége lett!
-
maross
nagyúr
"A játékidő ezúttal is alulról nyaldossa a két órát" - 1:15-nel tuti nem volt hosszabb.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kakuk.tamas #2 üzenetére
Nem igazán számít ez szerintem, mindegyiken ugyanúgy néz ki a játék, és tartalmilag is ugyanaz.
Live-Die-Respawn
-
kakuk.tamas
addikt
Sehol egy letöltő link? Meg ez most pc-s, konzolos, vagy mobilos verzió?
(átfutottam a cikket kétszer is, de nem találtam választ ezekre)Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
horvathkrisz
addikt
Michonne havanese?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A The Walking Dead eseményeit továbbgörgeti a Telltale csapata, ezúttal Michonne kapja meg a főszerepet. Ismét a túlélésen lesz a hangsúly.
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- trek81 károsultjai
- Konzol Screenshot
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Macbook pro M4, 14col, istyle gari, ezüst
- Új és Használt 120mm - 360mm Vízhűtések Hatalmas választékban!
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -50% AMD Ryzen 5 7530U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 15 notebook - i5 1135G7 16GB RAM 256GB+1TB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest