Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
válasz
#55164672 #19 üzenetére
Hat akkor nem lesz a gyereknek nintendo switch, koszi a valaszt.
Ez a konzol valami hihetetlenul tul van arazva szerintem. Annyi penzbol mint amibe a normal switch kerul, egy ps4-t megvesz az ember meg egy ev psNow elofizut amivel kb 500 jatekhoz van azonnali ingyenes hozzaferes. -
Blitz23
tag
300 FT.-os gamepass-al (benne van) játszottam végig, nagyon tetszett az a 6-7 óra, amit nyújtott.
-
Mik76
senior tag
Ez marha jo kis jateknak tunik. Na persze ps4-re nincs...
-
törölt tag
válasz
drotsztyuart #11 üzenetére
Épp annyira "legós" a játék, mint "zeldás"
Semmi gáz nincs ebben és nem is leplezik, hogy honnan merítettek ötleteket, mert egy zseniálisan összerakott, átgondolt, szuper kis játék.Pár hónapja játszottam végig és örülök, hogy valaki magyarul is írt egy ajánlót róla, mert ezt vétek kihagyni, igazi ritkaság az ilyen élmény. Köszi.
-
Frawly
veterán
válasz
DeathAdder #13 üzenetére
A Neverhood határeset. A grafikájával nem lenne baj, de nagyon lowres. De ha 3D renderelés lenne ilyen gyurmásan, akkor a mai napig nem lenne baj vele, felvenné az ember a felbontást FullHD-re, vagy afölé, épp mit támogat a kijelzője, aztán jóidő.
-
drotsztyuart
tag
válasz
idegen lény #6 üzenetére
Thomas Magnum simulator.
Kár, hogy semmi köze a legóhoz.
Amúgy néhány idegölő rész kivételével nagyon fain cucc.#8
#9: jobban megéri a 6 rugót mint a sok leakciózott egykaptafa AAA szar.
-
Frawly
veterán
válasz
idegen lény #6 üzenetére
Szerintem pont hogy nem kár. Nem a Lego miatt, hanem ami ilyen legósra meg rajzfilmesre van megcsinálva, azok jól öregednek majd, és 20-30 év múlva is előszedve nem tűnik majd olyan elavultnak a grafikájuk. Példának ott van a Re-Volt meg a Simpsons Hit and Run, mai napig szépnek hat a grafikájuk, mert rajzfilmszerű, nem törekedtek valósághűségre.
-
idegen lény
addikt
Kár, hogy legós.
-
DJGABI
addikt
hú ez úgy rémlik tetszett trailer alapján, de szomorúan konstatáltam, hogy csak switch-re van. örömhír, hogy pécén is megjelent. csekkolom is azt hiszem
-
GodGamer5
addikt
Voxeles játék, úgyhogy kihagyhatatlan.
-
Tegnap volt szerencsém játszani vele 1 órát, hibátlan kis játék, igazi felüdülés a sok AAA cím után!
A grafikája és a hangulata is 10/10-es. Minden elismerésem a készítőknek!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Nintendo Switch után Xbox One-ra és PC-re is megérkezett a Shin’en Multimedia gyönyörű produkciója, ami valószínűleg az év egyik legemlékezetesebb kalandja.
- Lenovo Legion Go 512gb
- Sengoku Blade (Sengoku Ace Episode II) Sega Saturn
- Steam Deck 512GB karcmentes, 100% akku, dobozában! Mint az új!
- Nintendo Switch Oled 64+512GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos karcmentes!!
- Eladó egyedi építésű Star Wars Arcade Játékgép konzolpult és virtual flipper egyben.
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad 100 - Intel N2840 I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest