Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
- PlayStation 5
- Megnyugtató hírek érkeztek az új Battlefield játékkal kapcsolatban
- Horizon: Zero Dawn
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Black Myth: Wukong
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
Úgy látom, nemzetközi viszonylatban is elsők vagytok a teszttel. Árazásról mit lehet tudni?
-
scdlsc
aktív tag
Nagyon nagy kedvenc! Imádtam minden percét!
-
mepet
addikt
Myst sorozatot imádtam, a Witness-t (majdnem) végigjátszottam, de ez kimaradt. Köszi a cikket, feldobtam a wishlistre!
-
Rodi 4.80
senior tag
Nagyon szuper játék, Ipad-en is hibátlanul megy.
-
pomorski
őstag
Köszi a tesztet. (Nem is tudtam, hogy létezik first person traffipax-lerakó játék.)
-
SunMount3r
nagyúr
Én anno medium-minimum beállításokkal toltam végig PC-n 720p-ben és úgy sem volt csúnya. No meg rossz sem. A DLC-je is rendben volt (kivéve azt az utolsó ingyenest, ahol minden le volt csupaszítva, mintha egy 286-oson játszanánk, de az olyan nehéz is volt, hogy inkább hagytam). Kíváncsi leszek mit találnak ki a folytatásának. És remélem nem lövik túl a nehézségi szintet. Az első részben a "várromos" pályán volt egy lézerekkel és "szállítógolyókkal" kombinálós rész, ahol vagy nettó fél napot elszöszmötöltem mire összejött (tán azt sem tudtam igazán, hogy hogy ). Meg egy adag csillagot én is otthagytam, ahhoz szerintem spectator módban kellett volna előtte körberepülni a pályákat, hogy rájöjjön az ember némelyikre, hogy egyáltalán hol kell keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN - Eladó XBOX SERIES S 512GB
- Playstation 5 lemezes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 1TB játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen