Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoccc
senior tag
válasz
idegen lény #23 üzenetére
Mindössze arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nincs konkrét, megnevezett inspirációs alapja a játéknak. Legalábbis hivatalosan megnevezett nincs. Ez természetesen nem zárja ki, hogy a fejlesztők különféle forrásokból merítettek a játék elkészítéséhez. Így nyilván az általad linkelt zene is lehet egy forrás, de erre nem döntő erejű bizonyíték a gitáron látható szöveg. De azt hiszem túl sokat szenteltünk már ennek a témának, nem feszegetem tovább.
-
trufa12
addikt
Ez kb olyan minthogy én a múltkor d3 hoz linkeltem a pantera The sleep számát ami jóval hamarább volt mint egyáltalán a diablo a fejbe megfordult.D de hát vitáztak hogy csak hasonló... szerintem meg konkrétan aki a zenéjét csinálta a játéknak szerintem sok-sok panterát hallgatott ,
-
Zsoccc
senior tag
válasz
idegen lény #18 üzenetére
Azért önmagában az "order" szó nem jelent összefüggést.
A világ és a történet elvileg a fejlesztők saját alkotása, valószínűleg azért inspirálódtak innen-onnan. -
Peterson_
addikt
válasz
idegen lény #16 üzenetére
Mindenre számítottam, csak erre nem.
Köszönöm a linket -
Peterson_
addikt
Ez valami elképesztő.
Pedig követek nagyjából minden érkező címet, de ez tényleg meggyőzött.
Egyébként teljesen egyedi az ötlet, vagy van valami képregény, regény, vagy valami, ami alapján készült?
Mert simán olvasnám, vagy néznék belőle filmet is. -
xtremez
aktív tag
Köszönöm! Ez még kezdetleges ?
Ez egy alapoktól újraírt motor vagy ? Naughty Dog uncharted ,last of us motorjához mennyi köze van ? Várható, hogy ennél még sokkal brutálisabb grafika és ehhez játékmenetet is befolyásoló komoly rombolás,deformáció, folyadék szimuláció is jön ? -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez egy ICE team által fejlesztett alap. A legtöbb Sony stúdió erre építi fel a játékát, de ez jellemzően így van a Sony-nál. Egyébként lényegében csak compute-ot használ. A PS4-et nincs értelme máshogy kezelni, mert nincsenek a hardver előtt limitáló szoftveres tényezők. De ez még nagyon kezdetleges verziója az alapcsomagnak. Az első igazi áll leejtést majd a Naughty Dog szolgáltatja.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
PC-n sem a 30 fps-sel van baj, hanem a driver szoftveres késleltetését érzékeled, ami nem kicsi. Konzolon ez a tényező nem létezik, mert nincs grafikus driverük a gépeknek. Szóval az teljesen normális, hogy konzolon jónak érzed a 30 fps-t, míg PC-n nem. Ha a PC-ből kivennék a driverek agresszív pufferelését és kötegelését, akkor ugyanolyannak éreznéd a 30 fps-t, mint konzolon ... más kérdés, hogy ebben az esetben egy optimalizálással 60-70 fps-sel futó játék 30-40 fps-re lenne képes.
-
mentoloshypo
senior tag
Azért ez oda fog b@szni gyerekek.
-
ripla
addikt
30 fps-el gyönyörű lesz ez is, nesze neked nextgen.
-
törölt tag
Ha a játék többi része is legalább fele olyan jó mint a grafika akkor sínen van az ügy.
-
XmoD
senior tag
Nah pont ez az egyik cim ami miatt ps-en gondolkodom.
-
AS
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ahogy azt tegnap ígérték, mára megérkezett az új The Order: 1886 videó.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BMW topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i7-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest