Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
Ez rohadt hangulatos lesz...
Alig várom...
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
ilyen_85
senior tag
válasz
SlayerPrince #3 üzenetére
a pc nálam marad, ha már sikerült végre összerakni egy remek gépet itthoni mindenesnek.
de igen, lassan nekem is be kell látni, hogy a konzolra jön minden a pc-t pedig lassan lehúzhatjuk a ... bármennyire is utálom a gondolatot.
-
SlayerPrince
csendes tag
Pontosan ezen agyalok egy ideje én is, hogy ha megjelenik a PS4 eladom a PC-m s veszek egy konzolt, a gépet már úgysem használom mióta notebookot szerezetem.
A PS4, ahogy hallottam baráti áron fog "debütálni".Kíváncsi leszek erre a játékra, ígértes darab, gondolom lesz benne egy 4 fős kooperatív mód is, és feldobják egy választható karakteres kampánnyal
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Na ilyet még sokat! Ötletes!
PS4
-
ilyen_85
senior tag
nem is rossz....
mostanában egyre többet játszok a gondolattal, hogy az új konzolok közül veszek egyet, vagy egy ps3-mat, ha már a béka fenek alá kerül az áruk... de ez a játék eléggé tetszetős és hangulatos a trailer.
Szép!
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Ready At Dawn új játékot fejleszt, ezúttal PS4-re.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest