Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RepeatSector #3 üzenetére
Remélem marad valamilyen szinten a játékban a Skyward Sword féle irányítás, nehéz lenne gombokra visszamenni azok után.
A Slime draws near! Command?
-
RepeatSector
senior tag
Szerintem a skyward sword egy kellemes játék lett!
Mondom ezt így, hogy régebben idegenkedtem a Zelda sorozattólNekem a Twilight Princess nem jött be, valahogy, nem hozta azt amit vártam tőle!
Most a wind waker végén járok(ez a játék valami nagyszerű). A Four Swords-be(GC) pedig bele kezdtem.
Régebben hozzá nem nyúltam volna egyikhez sem, de valahogy mégis megfogtak.(pedig a LTP-t sokat toltam annó)Most sorra szerzem be a Zelda játékokat, mert meló után kell valami kikapcsolódás.
Én várom az újabb részt, csak legyen elbűvölő.
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
bitblueduck
senior tag
szerintem wii u-ra nemsok jatek lesz aminek az ultrarelaisztikus grafika a celja, foleg ha ps4/xbo/high end pc az osszevetesi alap. tudom next gen meg meg sem jelent, hw-re alapozom.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Sirandrish
legenda
Hát ezzel nagyon nem értük egyet, mert nekem az SS az egyik kedvenc részem lett!
Persze nem vagyunk egyformák, de ez nem is bajEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
pigster
senior tag
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
Hát nem mondanám...
A Wii-s Skyward Sword-ot (asszem ez a címe) kétszer is elkezdtem, aztán hagytam a fenébe. Gyűlölöm a semmiresejófélórahosszú "beszélgetéseket", meg amikor a történet már a játék rovására megy.
Utolsó jó Zelda játék N64-en volt az Ocarina of Time. Meg persze SNES Link to the Past.
A többi már fárasztó, csak "kötelességből" játszottam. A Wii-s verziót meg már úgy sem. -
Sirandrish
legenda
Szerintem nem lehet oka senkinek kételkedni a Nintendoban.
Amit eddig Zelda alatt kiadtak az mind mind közel tökéletes...nekem ennyi elég..jöjjön kifele, más nem számítEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Olvasgatok a Témában és olyat találtam, hogy csak na: a Zelda sorozat producere azon gondolkozik, hogy a Skyrim érzést miként lehetne egy Zelda játékban megvalósítani
-
Pedig megnéztem volna egy Zeldát a Wii U techdemós látványvilággal, de ha nem, akkor nem
Új hozzászólás Aktív témák
gp Eiji Aonuma a The Legend of Zelda producere egy interjúban beszélt a Zelda jövőjéről.
- Playstation 5 Fat - dbrand Darkplates 2.0 - csere ON
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest