Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Erikszon
senior tag
Most próbálom beüzemelni az emulátort, de nem akar engedelmeskedni
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Sirandrish #26 üzenetére
Forrás wikipédia.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mr. Erikszon #25 üzenetére
1. A 90%+os játékok remekek..egy 9,6os meg istencsászár..milliónként talán 1 ilyen születik.
2. A WW pár %al ugyan de többre van értékelve mint az SS -
Mr. Erikszon
senior tag
Hát igen 9.6 kapott az ign szerint ami nem annyira jó mint mondjuk a skyward sword.Tehát nem egy 10-es játék.
-
ldave
félisten
válasz
Mr. Erikszon #23 üzenetére
Ezt most mégegyszer.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Ez a wind waker biztos jó játék a neten azt halottam,hogy gyengus.
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #21 üzenetére
Megcsinálják,ezek a kalózok.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Mr. Erikszon #20 üzenetére
Kontrollert még valószínűleg tudnál is szerezni, mert pl USA-ban is árulják külön, de hogy fogja a PC a jelfolyamot a padra streamelni?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Úgy csinálok majd vele mint a wii-vel veszek hozzá használtan padot meg valamit amivel ráköthetem PC-re.
-
ldave
félisten
válasz
Mr. Erikszon #18 üzenetére
Esélyes, hasonló a hardvere a Wii-hez, szerintem pár éven belül lehet, hogy lesz valami, azonban GamePad nélkül fura a helyzet.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Hú remélem lesz wii u emulátor.
-
ldave
félisten
válasz
Mr. Erikszon #15 üzenetére
Ha megnézed a képeket, akkor láthatod, hogy ez egy rendes remake lesz, nem csak felhúzzák a felbontást 1080p-re. Ilyet emulátorral nem lehet.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Emulátorral is meg lehet csinálni hogy hd-ba menjen,már aki ért hozzá
-
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
konkrétan a windfall island világítótornyának a fényét éjszaka ki lehetett szórni bármelyik szigeten is voltál.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I. #11 üzenetére
Szerintem csak szimplán azt akarták hogy aki esetleg nem játszott az eredetivel az kb eldobja az agyát..
Jó..mondom hogy gyönyörű de a régi sem volt csúnya -
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
Lehet, hogy csak egy zte blade volt kéznél, mikor a felvételeket csinálták
Egyébként meg jöjjön, mert nálam kimaradt anno. Ocarinát is 3ds-en játszottam most először.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I. #9 üzenetére
Nem az új homályos..
Az összehasonlító képeknél úgy állítják be az eredeti WW-t mintha 5méterre lehetne ellátni, ami nem igaz..
Az is nagyon szép volt és majdnem korlátlan látótávval...főleg a távcsővel -
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #8 üzenetére
Nyilván nem fog a N egy 'homályos' játékot kiadni a keze közül, nem így ismertem meg őket. Őszig még rengeteg idejük lesz csiszolgatni, amúgy lehet az is, hogy amivel kifényképezték, az is belebabrált a képekbe. Ezzel kellene egy bundle packot készíteni, semmi bajom nem lenne
-
Sirandrish
legenda
WII-U...készülj..jössz a papához
Egyébként ez a verzió valami kegyetlenül gyönyörű..de van némi parasztvakítás szaga az egésznek..
a GC-s verzió messze nem volt ilyen homályos..gyönyörű és kontrasztos volt..
Persze a Wii-Us szebb, de azért naaaa -
na nálam nem maradtak ki a zeldák. sőt ha nintendo-t vettem akkor azt konkrétan zelda miatt. nem is volt semmi bajom a ww grafikájával. gyönyörű volt de ez így még tovább fokozza.
-
PZsolt27
tag
A GameCube verziót végigjátszottam, többször is. Zseniális volt. Már alig várom, hogy megjelenjen ez a felturbózott verzió. Remélem más játékokkal is megcsinálják ezt... mekkora lenne már egy új grafikai köntösbe bújtatott Majora's Mask...
-
Bandi995
aktív tag
Wii U nekem, azonnal! Csodálatos
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem a Zeldák kimaradtak, de nem tűnik rossznak.
-
wii90
tag
Na a Zelda fan -ok úgy érzem fognak egy jó párat éjszakázni ha megjelenik a játék.
-
Mister_X
nagyúr
Az első Wii U system seller
Kezd szimpatikus lenni a masina, csak essen nyárig az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Érkezik a HD remake.
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest