Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Legjobb RPG kategóriában az egész nyugati játékvilág egyedül a Cyberpunkot tudja felmutatni? Ez eléggé ciki...
A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
Uhh szegény Twelve Minutes, egy jelölés, azt is a Kena mellé.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
callmeakos
veterán
A GotY lista jól mutatja, mennyire soványka év volt ez a sok csúszás miatt. Meglep, hogy például a Far Cry 6 még jelölve se lett, ahogyan a GotG is elférhetett volna abból megítélve, ahogyan a nép vélekedett róla. Lehet hogy be is próbálom pótolni a díjátadó előtt. Az egyetlen játék aminek nagyon drukkolok az a Scarlet Nexus. A mai napig le vagyok döbbenve, hogy mennyire beszippantott az a játék, pedig eddig JRPG-nek még a közelébe se merészkedtem eddig (persze elismerem, hogy még ez is egy elég higított valami az igazi hardcore JRPGk-hez képest), örülök hogy azzal a játékkel vettem búcsút a PS4-től. De sajnos sanszos hogy nem az lesz a nyertes, mert azért nem tökéletes, és akármennyire is jó, szerintem esélytelen a hypevonat 2077-el szemben.
All→M8
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #3 üzenetére
FC6 három jelölés. Hárommal több mint kellene, de ez van.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
callmeakos
veterán
Na nem azért mondtam mert azt gondolnám hogy megérdemelné (annak ellenére hogy azzal se játszottam), csak azért az ilyen kaliberű játékokat azért szokás jelölni, még ha mondjuk nem is érdemli meg. Ebből a szempontból azért jó hogy Geoffék azért próbálnak nem felülni a hypevonatra sok esetben.
All→M8
-
Kasya
nagyúr
Marvel Future Revolution - én elég erősen IAP orientáltnak éreztem. Ennek kizáró tényezőnek kellene lennie szvsz.
-
1dude
senior tag
válasz callmeakos #3 üzenetére
Itt az FC6 jelölése
-
Neurotoxin
őstag
+1 Nekem a legviccesebb a "Legkiemelkedőbb segítő lehetőségek: Far Cry 6" jelölése. De tényleg? Este elkezdtem végignézni a kritikáit a youtube-on. Amennyire vártam a setting miatt, végül akkora csalódás lett számomra. A grafika is visszalépés, az egy dolog, hogy nem nextgen, de olyan helyenként, mintha a prevgen elején lennénk 2014-ben. Még Series X-en később teszek vele egy próbát.
A "Legjobban várt játék" kategórián egyébként csak én mosolygok? A Starfield jöhetne már, de az még a kanyarban sincs....
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest