Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Köszi a tesztet, már szemeztem a játékkal, ezek szerint jó lett
-
laposonly11
senior tag
Gondolom egy 6 magos proci elég lesz a játéknak...
Ordo est anima rerum.
-
ClydeMasterHard
csendes tag
Én kb egy hete játszottam végig, hátha segít a véleményem másoknak.
A leírással nagyjából egyetértek, kivéve egy dolgot: nekem a játék vége csalódás volt. A lezárás zavaros volt, bennem ezer kérdés maradt, és az utolsó néhány logikai kihívás pedig túl könnyű és egyértelműnek tűnt.
Összességében nem bántam meg azt a 10 óra játékidőt, amit belefektettem. A vidéki anglia kőépületei, a tájszólásos emberek, a folyton zúgó szél és a világtól elzárt falu egyszerű élete magával ragadja az embert és nem ereszti. Azóta is sokat gondolok arra, hogy miért történt ez-vagy-az és mennyire más lett volna, ha. Nekem 6.5/10 -
CriticalHit
őstag
Kellemes kalandjáték élmény lenne, ha 2022-ben már végre el tudnák felejteni ezt az idegesítő 1990-es évekbeli "pixel arts" grafikát.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Anonymusxx
aktív tag
válasz CriticalHit #4 üzenetére
Én csak félig értek egyet, nekem az tetszik, ami nem ennyire pixeles, pl a Blasphemous,
[ Szerkesztve ]
-
GodGamer5
addikt
válasz CriticalHit #4 üzenetére
+1
Iszonyú, hogy ha mostanában jön egy jónak tűnő játék, azt direkt elszcseszik a sz@r pixelgrafikával.
Lehetne Monkey Island 3 szint az alap, de még ez sem megy a fejlesztőknek....
Amúgy aki szeretne valami igényeset annak ajánlom figyelmébe a Voodoo Detective-et, meg a jövőre megjelenő Foolish Mortals-t. [link][ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
dabadab
titán
Lehetne Monkey Island 3 szint az alap, de még ez sem megy a fejlesztőknek....
Ha a Monkey Island 3 költségvetéséből kellene fejleszteni, akkor ez menne is.
De hát nincs, szóval olcsón kell kihozni a dolgokat, így aztán maradnak a mindenféle egyéb megoldások, amik közül az egyik jellemzően a pixelart, a másik a "flashes" grafika (amit az általad linkelt Foolish Mortals mutat be) illetve vannak még az egyéb kreatív (de szintén viszonylag kevés munkával hozható) megoldások, pl. a Chicken Police fotómontázsai.DRM is theft
-
GodGamer5
addikt
2022-ben már nem kell óriási költségvetés egy MI3, Broken Sword, Black Mirror szintű látványhoz, és az általam említett játékok, főleg a FM már simán az a szint, ráadásul egy sima indie csapat készíti.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
dabadab
titán
Nem, az FM nem az a szint (nagyon egyszerűek a hátterek, az animáció meg béna, mert olcsó és gyors) és én nem nagyon látom, hogy mitől lenne ma olcsóbb megcsinálni: továbbra is kell hozzá egy kisebb csapat tehetséges grafikus, akik lelkesen rajzolgatnak sok-sok kiszámlázott órán át.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elden Ring
- SONY LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hegesztés topic
- Ford topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Görgős TV-állvány - forgatható tetőlappal, 1 belső polccal, üvegajtóval
- Apple AirPods Pro, hibátlan működés, és hangzás
- ThinkPad T16 Gen1 16" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- TPMS EL-50448 Auto guminyomás-érzékelő, újratanító RESET-elő eszköz
- ThinkPad T460 14" FHD IPS i5-6300U 8GB 256GB magyar vbill ujjlolv dupla akku gar
- Eladó Galaxy S24 8/256 GB márványszürke
- Seiko 5 Sports SRPD73K1 automata karóra // SOSEM HORDOTT // Jelentősen ÁR ALATT
- Honor Magic 5 Pro
- Ritkaság Acer Predator Triton 900!!Intel i7-9750H/Rtx2080 8Gb/32Gb Ram/1Tb SSD/4K érintős kijelző
- Ublox Zed-f9p RTK GPS eladó. centiméter pontos gps modul antennával, Ardusimple alternatíva
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen