Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Összesen kilenc, egészen eltérő befejezést láthatunk...
Erre kiváncsi vagyok, mert ha jól emlékszem a Black Mirror hasonló filmjében csak egyféle befejezés lehetett.5G routered van? Van kedved tesztelni? ---> https://hardverapro.hu/apro/5g_routerrel_rendelkezoket_keresek_tesztelesre/hsz_1-50.html
-
ldave
félisten
Nemrég "játszottam" végig az Erica című hasonló FMV játékot, ott is rendesen különféle befejezések vannak, nem pedig Mass Effect 3 szerű, hogy most akkor a legvégén melyik ajtót választod. A színészi játék abban sem volt kiemelkedő, de hát úgy látszik ez a stílus sajátja Megy a listára, teljesen áron ha nem is, de biztos megveszem majd ezt is.
A Slime draws near! Command?
-
Trailblazer
veterán
Deja vu. Mintha 1994 körül lett volna már egy interaktív filmes korszak...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
GodGamer5
addikt
Köszi a tesztet. A Bunker meg a Late Shift nagyon jó volt. Ezt is meglesem.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
pomorski
őstag
Köszi a tesztet.
-
Cassi
őstag
A Late Shift említése hatott, nem tudtam, hogy ez tőlük van. Már végig is nyomtam két endinget.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
A Late Shift akcióban simán megéri. Van hozzá magyar felirat. Kb 1 órás film gyakorlatilag, kb 6-7 végkífejlest van.
-
GodGamer5
addikt
Na végigtoltam a "játékot". Picivel hosszabb mint a Late Shift volt, viszont valamivel gyengébb a sztori, de még így is szuper volt. Ja és a főszereplő csaj is nagyon szimpi.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
worxland
addikt
válasz Trailblazer #5 üzenetére
Azok rendes játékok voltak, FMV-vel megspékelve - legalábbis a jobbak. A mostaniak csak interaktív filmek.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
törölt tag
Szvsz az interaktív film mint műfaj működésképtelen.
Minden drámának az az alapja, hogy a főhős elkövet egy hibát, ami végzetszerűen meghatározza a történet végkimenetelét. Ha az interaktív történet tanultsága az lenne, hogy bármit is döntesz ugyanoda vezet, akkor a néző átverve érzi magát. Ha több befejezés van, akkor a történet lényege veszik el - kivéve ha a befejezések annyira semmitmondóak, hogy kb. mindegy. Ha meg magát a sorsfordító hibát is megváltoztathatod, akkor nincs sztori.
Ez már a korai interaktív film kísérleteknél is elég jól látszott, valószínűleg ezért nem terjedt el a műfaj. -
-
Cassi
őstag
válasz #54625216 #15 üzenetére
Dehogy, sőt sok esetben az alapszituációból természetesen adódnak a választási lehetőségek, például a Late Shiftben egy ártatlan civil belesodródása egy rablásba.
Időközben végignyomtam az összes endinget a Complexben, és nagyjából egyetértek a teszttel, ez egy 70%-os játék, nálam jónak számít. A LS-ben kicsit kreatívabban bántak az anyaggal, de így sem volt rossz. Sok függ attól, hogy az író mennyire hajlandó "odatenni" magát, mert ügyesen kell kombinálni a szálakat véges mennyiségű anyagból. Jöhetne nyugodtan hasonló rendszeresen.
-
GodGamer5
addikt
válasz E.Kaufmann #16 üzenetére
Be lehett pótolni később is.
-
-
Dr. Romano
veterán
válasz E.Kaufmann #19 üzenetére
Nekem is voltak családi fotóim 50-es hengerekben
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
törölt tag
"Dehogy, sőt sok esetben az alapszituációból természetesen adódnak a választási lehetőségek, például a Late Shiftben egy ártatlan civil belesodródása egy rablásba."
Attól még a döntéseknek nincs lényegi hatásuk a sztorira.
A szereplők döntései egy történetben két dolgot szolgálnak: a történet lényegi mondanivalóját határozzák meg, vagy a szereplők karakterét. Ezek közül egyiket sem bízhatod a nézőre. Így az interaktív történetekben a nézőknek csak placebo döntések jutnak.
Ettől még egy interaktív történet lehet érdekes vagy szórakoztató, de nem azért, mert interaktív, hanem attól teljesen függetlenül (vagy annak ellenére).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- BestBuy ruhás topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mercedes topic
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Autós topik
- Tudományos Pandémia Klub
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Laptop szerviz - Alaplap javítás ingyenes bevizsgálással
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
- Iphone 15 PROMAX 256GB 2026. decemberig számla, jótállás, natúr titán, független
- Értékcsökkentett, HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest