Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
A Pro érvek a végén elég jól hangoznak. Viszont akadozó képfrissítés?? Az fura.
Lenne kedvem hozzá, a leírtak alapján jó kis Crazy Taxi nosztalgia lehet. De 10k-t sokallok rá. Talán a felét éri nekem, ránézésre.Homo Ludens
-
dreampage
HÁZIGAZDA
A képfrissítés talán megvan, de a képkockák nem egyenletesen követik egymást (frame pacing). Emiatt gyakorlatilag folyamatosan akadásokat érzékelni benne. Ha ezt kijavítanák, menne rá a hetes. Mert egyébként tök élvezetes játék. A magas árral egyetértek, egy féláras akcióban lenne az igazi. Később biztosan lesz olcsóbb is.
A játéknak soha nincs vége.
-
Ciccuka
veterán
Kicsit Midtown Maddness-es.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Képeket, gameplayeket elnézve nekem tetszett, ha lenne PC-n is, akkor tutira kipróbálnám.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Az örök nagy klasszikus az MM1! Hatalmas kedvencem volt ez a játék, még 2015-ben is rendszeresen toltam vele!
Igen, arról szól ez is, hogy ismerd meg melyik út hová vezet, hol lehet rövidíteni stb .[ Szerkesztve ]
-
-
erahurka
nagyúr
Ha már taxizás, én ezt várom: [link]
https://www.instagram.com/mozinaplo/
-
GreatL
őstag
A CT3-ban is volt már ugratás... szerintem játékmenetben nem volt olyan jó mint az első rész.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
-
-
erahurka
nagyúr
-
-
homerhamm
őstag
válasz
RubbishBin #20 üzenetére
Nem nézem le, csak mar rég hallottam róla.
Üdv: Szabó Lajosné Erzsike.
-
erahurka
nagyúr
válasz
RubbishBin #20 üzenetére
Korai hozzáférés jöhet idén szerintem. Remélem nem kell neki majd atomreaktor hogy jól fusson
https://www.instagram.com/mozinaplo/
-
válasz
Shinjike87 #13 üzenetére
Engem leginkább a "szimulátor" kifejezés zavar.
A trailer szerint inkább olyan postal 2 féle játékra tudok gondolni, nem egy rendes szimulátorra.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Igen, mondjuk egy rendes szimulátor is valid lehetne, bár az eredeti Mafia 1 nagyon jó a témában, mai látvány világgal (mindkét értelemben) engem elszórakoztatna egy ilyen játék, sok-sok unlockolható és fejleszthető taxival, hogy legyen már valami célja is.
-
-
arty
veterán
"A játék 60 fps-t céloz, de folyamatosan akadozik, így egyszerűen soha nem érződik valóban simának."
na, itt engem elvesztettek... a perfekt 60fps ALAP egy árkád címnél
egyébként nem kedvencem a crazytaxi széria, de pár fillérérért a pár órányi szórakozást megvenném, így viszont nem ér pénzt.éppen elég együtt élni a sega rally "3" 30fps-ével, mégegy sega klasszikust már nem bírnék el így "tönkretéve"
(sr1 konzolon 30fps, az sr2 meg ilyen iszonyat 30-60fps... szal a szériában nem kiemelkedően borzalom az sr"3", csak minden máshoz képest az. bocs a kintekintésért
)
stadion, kisvasút, freemail, digi, vodafone
-
Lavar
aktív tag
Crazy Taxi? Most megcsapott a nosztalgia, anno még gabonapehely mellé is járt.
[ Szerkesztve ]
-
-
GreatL
őstag
A Crazy Taxi demó változat volt a gabonapehelyhez
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy indie stúdió úgy döntött, hogy ha a japán óriás nem támasztja fel egykori klasszikusát, akkor majd ők. Visszatért az őrült taxizás szelleme, aminek kis híján örülhetnénk is.
- PlayStation 4 Pro 1TB 9.00 Goldhen, tele játékkal, 6 hó garanciával eladó!
- Eladó Használt,lemezes Sony Playstation 5
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 Slim 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 Slim 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest