Hirdetés
- 2023 - Íme az 50. héten megjelenő játékok listája
- Ismét késik az új Alone in the Dark játék
- Jöv év elején végre megjelenik Switch-re is a Kingdom Come Deliverance
- As Dusk Falls - Pontos megjelenési dátumot kapott a PlayStation kiadás
- Free Play Days 2023 - 49. hét: Just Die Already, Moving Out 2, Call of the Wild
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
őstag
Egy isekai játék
Ez PS only?
-
Felvilágosítanál, hogy mi is ez az isekai?
Én csak egy akció RPG-t látok, amit egyébként nagyon várok, mert szerintem bitang jól néz ki.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800x - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam Deck \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
oriic
HÁZIGAZDA
Isekai
Leginkább anime/manga/regények esetében felkapott téma. A lényege, hogy a mi modern világunkból a főszereplő átkerül egy fantasy világba valahogy (megidézik, meghal és újjászületik, elrabolják, sbt.), megmarad minden tudása és valamilyen külső erőnek köszönhetően speciális képességeket (Pl.: Mágia) kap, amiket bármikor tud használni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
Televan74
nagyúr
Én is köszönöm a felvilágosítás, most már okosabban fogok meghalni (egyszer). Amúgy nagyon tetszik a játék, első napos vétel lesz.
Eladó cuccok!!! https://tinyurl.com/2p9xjwkc
-
L3zl13
nagyúr
A téma érdekelne, de a trailer alapján máris megutáltam a főhőst és az arc animációkkal és a lipsynccel valami nem okés.
Aki hülye, haljon meg!
-
ribizly
veterán
Jöhet jöhet!
Ez egy erős húzócím lesz így ránézésre.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Square Enix egy új trailerrel készült, de pontos dátumot még nem árultak el nekünk.
- Óra topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kormányok / Autós szimulátorok topic-ja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok