Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nahát, nem gondoltam volna hogy a kedvenc játékom a Max Payne 3 a maga 14 ezer szavazatával a 4. oldalon fog szerepelni. Azt hittem majd pár százzal valahol a lista végén
Hát még az is lehet hogy one-on is tolhatjuk majd ?
-
Memora
senior tag
Én többek közt a Lost Odyssey miatt
tervezekterveztem már jó ideje X360-at venni. De most már akkor Xone inkább. A játék kb 7400 szavazatot kapott, úgyhogy másokat is érdekelne. -
Necroman_Mk2
őstag
Ez egy jó kezdeményezés a Microsoft részről! Viszont az csak egy dolog, hogy mit akar a nép; a mi lehetséges az emuláció által már más, ettől független problémakör. Pláne, ha generáció végi és/vagy igen komplex sandbox játékról beszélünk, amik igazán mélyen kihasználták az X360 hardver képességeit.
Amúgy az első YT fps tesztek alapján egyelőre még van fejleszteni még a sebességen és stabilitáson, amin nem csodálkozom: a grafikai chip és a memória még oké, azokkal megbirkózik a One, de a processzor már egy fogósabb kérdés. Egyrészt ugye órajelben nem sokban különböznek, másrészt meg egy Power PC architektúrát kell emulálni egy x86 architektúrán. Nem lesz egyszerű feladat, de kíváncsi leszek a végeredményre.UI: a lista végén, a 70. oldal után, van két jó kis magyar fejlesztésű versenyjáték: a Skydrift és a Bang Bang Racing. Nyomjunk rájuk is egy-egy voksot!
(#17) aizen92: Itt szerintem sokkal inkább arról van szó, hogy melyik játékok normális futására fókuszáljanak az emulátor fejlesztői, mintsem kiadói igényfelmérésre. V.ö. egy PS2 emulátor fejlesztésénél is pl. a Metal Gear Solid játékok sokkal nagyobb érdeklődésre tartanak számot, mint egy átlag alatti, alig-alig ismert arcade autóverseny.
-
Assimilator
őstag
RDR-t akarok en is. Mondjuk meg PC-re is kitolhatnak.
-
gabó
tag
Alan Wake +1
-
törölt tag
7000 körüli szavazattal van esély a Max Payne 3-ra ? Azért beléptem nyomni rá egyet
-
aizen92
addikt
válasz
- = Zk = - #14 üzenetére
Inkább jogi procedura szerintem.
Megnézik melyik kiadóval kell a legkomolyabban tárgyalni ahova min. 5-10 játék összejön, és ha érdekli a népet többet fizetnek ezáltal nekik. Ha ennél kevesebb, akkor az lehet be sem kerül majd.
imo -
Sirandrish
legenda
Nem elég az évenkénti COD a népeknek???
-
- = Zk = -
félisten
reméltem, mind játszható lesz....
f..ngom sincs, mi van a fejlesztés hátterében, hogy nem lehet minden gémet "portolni".. használni -
falijja
őstag
Neee ezek szerint megelőzte a bo2-őt...
-
negyven2
veterán
Ez a cél, de nem olyan egyszerű ez. Ezzel a listával az a lényeg, hogy megtudják melyiket érdemes mihamarabb elhozni ONE-ra. De ez ugye függ a játék kiadójától.
Bár álmodozni szép, igazából az lenne a legjobb, hogy ha egy játékinak kijött a Remastered változata akkor azt kaphassa meg az illető. Persze ez soha nem fog megvalósulni sajnos.
-
gianni85
veterán
RDR és COD4 megkapta a szavazatomat
-
mrhitoshi
veterán
Felesleges. Jön az RDR2
-
- = Zk = -
félisten
+1 a Carbonra
-
$p@rr0w
őstag
GTA V hogy kerül a listába?
-
Chp
őstag
Miért nem teszik játszhatóvá az összeset?
-
satz18
őstag
A fable 2-re én is adtam le egy szavazatot. Mondjuk egy PC-s kiadásnak jobban örülnék.
-
MortalVenoM
tag
CoD... mintha a 360ra kiadottak közül bármelyik is más vagy jobb lett volna az x1esre kiadottaknál...
RDR nagyon jó lesz!!
-
anulu
félisten
szavazatok leadva
GoW sorozat jöhetne. vagy egy teljes felújítás (á lá Halo)
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Microsoft egy külön oldalt hozott létre azért, hogy kiderítse milyen Xbox 360-as játékokkal játszanának a rajongók Xbox One konzoljukon.
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest