- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ez így van. Én most vettem egyet akislányomnak, teljesen megfertőződött, pedig aztán tablet mánia az van nála . örülök neki, ha ilyen fertőzéseket szerez
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
-
-
Grath
HÁZIGAZDA
Bár Wii U-ra igaz, hogy nincs sok igazán kiváló játék, 3DS-en ez abszolút nem így van szerintem - tucatszám jelennek meg rá a mai napig a kihagyhatatlan alkotások. Ráadásul a Wii U-tól eltérően nem is csak a Nintendotól.
Persze ha nem kedveled a japán RPG-ket, kicsit elvont cuccokat, már kisebb a vonzereje a gépnek, de ha nem idegenkedsz ettől, messze a legjobb vétel (bár az új hardvert most már érdemes kivárni).
-
Polllen
nagyúr
Jó kis cikk. Kicsit lemenne az ára, lehet beruháznék egybe.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
BulletBill27
aktív tag
Lehet, hogy nemsokára beruházok egy Wii U-ra én is. A SSB meg kötelező darab lesz.
-
Baggins86
aktív tag
Karácsonyra meglepem magam vele, meg a Bayo2-vel
-
saelin
veterán
Wii-n próbáltam a médiában egy régebbi részét és elég FUN volt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
félisten
Azért van több cím is, mint 2, ami miatt érdemes venni WII U-t. Többek között számomra a Bayonetta új része jelenleg minden platformot egybevetve amivel játszok, az év legjobb játéka. A megvalósítás pedig szintén hibátlan és egyedi. Haverok meg imádják a mozgásérzékelős mókákat, amikor fél részegen nunchukkal verjük egymást a Tv előtt persze ez egyéni megítélés kérdése , hogy vonzóvá teszi a gépet
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
anddrew
tag
Hm jónak hangzik... de én nem lennék képes ezen minden nap órákat játszani:/ Egy kicsit monoton lenne az egész
π
-
Sirandrish
legenda
-
Mister_X
nagyúr
1080p @ 60FPS
Mi is a módi a "true nextgen" konzolokon?
67.000Ft egy Basic gép SSB-vel. el ne csábuljak...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
félisten
És persze tegyük hozzá, hogy a megvalósítás is szintén nintendo minőség. Érdekes módon , náluk még tudnak programozni, bug nélkül játékot írni , és persze nem kell hozzá 8 Giga patch hogy szép , gyors és szuper legyen.
-
Mi történt? Nintendo teszt a Gamepod-on?!
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest