Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    Ez a "multihoz második mentés kell" javaslat nagyon egyedi igény függő!
    Én egy mentést viszek mióta megvan játék, és kb a fél évnyi single után már csak kvázi multizom. Semmilyen csak a multi használatából eredő adatvesztésem nem volt. Párhuzamos ad-hock mentéseket csinálgatok, de csak, mert 700 órányi cuccot féltek, és nem a multi miatt.

    Ami konfliktust okoz a multi és a single közt az az, hogy a múltiban más időszámítás van, mint a single- ben. Ami megtörtént velem az olyan szintű dolog volt, hogy single állapot szerint a 200-adik napon felvettem egy sofőrt, belépve a multiba az óra visszaállt a szerveres 100-adik napra, és a sofőröm nem talált munkát és lelépett, vagy ugyanezért egy hasonló váltásból adódóan egy vonatos utazás alkalmával kaptam kb 100 millát, mert akkor számolt utána a progi az időnek, és akkor generálta le az alkalmazottak tevékenységét. Ez az okozója annak is, hogy az alap munkapiac nem ad munkát, hacsak nem utaztok egyet multiban.

    Csak egyéb elem-modok használata, majd törlése okozott eddig save-file nem betöltést, de semmi halálos nem történt. Viszont amiről kifejezetten tudom, hogy külön profil kell neki az a Magyarország féle map-modok, mert nincs átjárás a két térkép közt, így a semmiben élednél átváltáskor.

    (#20351) mdani01

    Az azt jelenti, hogy a steam fiókod már csatolva van egy profilhoz multiból....

    [ Szerkesztve ]

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák