Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Meglepődtem volna a trailereket látva, ha végül ez egy jó játék lesz. Igazából az első pár trailer után, már annyira sem érdekelt, hogy megnézzem a rákövetkezőket. Nembaj, majd csak kapunk a Final Fantasy VII Remake Episode 1-hez egy újabb fizetős verziót. Aztán valamikor csak megjelenik a Remake folytatása, és a XVI.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
XuChi
addikt
Retek egy játék lett ez. Már bőven lehetett tudni, az első videók alapján. Nem is értem mit vártak ettől egyesek. Ronda, gagyi, csőszar az egész.
-
Rodi 4.80
senior tag
Nekem egyszer volt szerencsém a FF sorozathoz, a XIV. részt játszottam mert GamePassben volt. Amikor toltuk az autót és elindult az a zene... meg a harc, a nyílt világ, az állam leesett... Na, majd szóljatok ha lesz még egy ilyen, megveszem.
-
Kai_Rong
senior tag
Ez csak nevében Final Fantasy, semmi köze a tradicionális JRPG-khez. Ez egy looter soulsborne akciójáték, hasonlóan, mint az "eredetije", a Nioh, azért mehetsz csak kitaposott ösvényen (és tuti biztos lesz olyan pálya is, ami ugyanaz lesz, mint amin már voltunk, csak másik része lesz megnyitva).
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Snike
aktív tag
FFXIII-1 és 2 jó volt (nekem tetszett).
+ ott ugyanúgy lett nyiltvilág (a játék felétől)
Ez, azokhoz képest eddig egy lecsupaszított csont (még csak az erdős résznél járok).
Némi filmbetét, és nagyon rövid cső.
Hiányzik a shop ás upgrade része a játékból.
Jól értem Grath írását 20 zona van és kész vége a játéknak?PS5, mert az jó! :)
-
Kai_Rong
senior tag
Ez egy Final Fantasy-like skinnel felruházott Nioh. A játékmenet annak rendje és módja szerint szórakoztató, viszont ez a fekete izompólós design nagyon nem adja a Final Fantasy érzést. Csúnyán elqrvult ez a franchise az elmúlt 10 évben, ehhez képest még az FFXIII is egy valódi remekműnek tűnik... Majd akciósan pár év múlva bevállalom, addig a demo elég volt.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Snike
aktív tag
NPC karakterek rém buták.
Néha ütik az ellenfelet néha nem...
Ha ütik akkor tudsz e is valami kombót előkészíteni (pl varázsolni), ha nem ütik akkor az ellenfél a pofádba mászik és a sima ütés és blok-on kivül mást nem tudsz csinálni.
Az összgyüjtött loot-ot csak eldboni sikerült eddig (miért nem adhatom el? építhetem be egy másik tárgyba?)
NPC-knél kasztot váltottam de semmi extra nem történt... (red mage lett az egyik karakter, de semmi vörös varázslatot nem csinált, továbbra is püffölte az ellenfeleket kézzel).
Szóval tényleg kevésnek tűnik...PS5, mert az jó! :)
-
Egyelőre még csak a demóhoz volt szerencsém. A harcrendszer nekem nagyon tetszett, de a loot már a demó pár pályája alatt is értelmezhetetlenül végtelen volt, tényleg nem értem, hogy ezt hogy gondolták. A pályák maguk, mint a faék, nem sokkal érdekesebbek, mint az FF 13 legendás folyosói.
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Vírusirtó topic
- Elite: Dangerous
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel