Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Eugen Systems is ott van, szóval gondolom a Wargame-sorozat szellemiségét fogja folytatni, ami kifejezetten jó előjel, főleg, hogy Paradoxék is ott vannak. Akció+látvány+történelemhűség+ keményvonalas stratégia.
A Clausewitz Engine meg valóban korszerűsítésre szorul, pedig én nagyon szeretem a vele készült játékokat, de szerintem már nagyon is korlátozó tényező maga az engine: komoly többszálúsítás és az AI rész felülírása nagyon ráférne már.Üdv, pengwin
-
Borvitéz
csendes tag
válasz cskamacska #2 üzenetére
A Paradox interactive neve láttán ijedtem meg kicsit
Szeretem a játékait, csak nem bírt leszakadni a
clausewitz engine használatáról. -
cskamacska
addikt
Na az tényleg érdekes lenne, ha a Hearts of Iron kis ikonhalmai valós időben csapkodnák egymást az Európa térképen..
Inkább az IRISZOOM lesz az, ha már a RUSE óta fejlesztgetik, 5 játékukba belekerült, és soha nem volt panasz a grafikára.
Egyébként ha csak annyit csinálnak, hogy a Wargame játékmenetét átültetik 2.VH környezetbe, már akkor nyert ügyük van."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Borvitéz
csendes tag
Érdekesen fog kinézni ha a híres
clausewitz engine
fogja hajtani a játékot.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest