Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocarina
aktív tag
19. perctől. Ezért gondolom, hogy inkább EA-val dolgoznak össze, ha nem maguk csinálják meg az online részt.
Korai még egy Wii U topik? -
Ocarina
aktív tag
Szerintem a Nintendo saját maga csinálja meg az online hálózatot, (ami a Wii-nél tényleg ~0, egy két jó cím van csak), de ha mégsem akkor EA origins lesz a Steam helyett.
Lehet, a CES-en erről (is) lesz szó? -
Sn[4k3]
senior tag
Egyelőre ott tartunk, hogy belső merevlemeze sem lesz, hanem minimális flashmemória + bővíthetőség. Nem kell Steam vagy Origin, a Nintendo találjon ki egy saját rendszert, szvsz.
-
PHM
addikt
Én is jobban örülnék, ha a Nintendo végre saját erőből rázná
gatyába az online szolgáltatásait.
Viszont ha nem megy, bízzák olyanra, aki jobban ért hozzá. -
FefeeX
veterán
Szerintem meg legyen az UbiSoft, úgyis mostanában az a legfelkapottabb név a piacon, a
szutyokkiváló DRM-ével együtt, és akkor a Nintendo-ék faraghatnák asírkövetkövetkező mérföldkövet -
qad
senior tag
Találjanak ki újat, nehogy már más malmára hajtsák a vizet(ha normálisak akkor úgyis ez lesz).
-
Jakesz
addikt
Ez már egyértelműen azt mutatja, hogy a Valve is eltávolodik a PC-től. Először PS3, most ez, meg még a Microsoftot is nyüstölik, hogy engedélyezzék boxra a Steamet. Úgyhogy az lesz ennek az egésznek a vége, hogy a Steam felhasználók 90%-a konzolos, 10%-a PC-s lesz. És akkor már tényleg RIP PC lesz (már így is a szélén áll).
-
kapeti07
senior tag
Kár, hogy nem szavazás útján döntik ezt el
-
Zoli133
addikt
Én arra szavazok, hogy csináljon a nintendo saját rendszert és ez a hír legyen csak kacsa.
Amúgy meg nem igazán értem h jelen helyzetben mi a baj az originnel. Teljesen korrektül működik. -
nagash
senior tag
Nekem az Origin még mindig azt írja, hogy Béta...
Gondolom ezt beleszámolják nem? -
Gergosz2
veterán
hát azt kell mondjam steammel tényleg jobban járnának.
Originnel nincs bajom, de észrevehetően lassabb , sokszor csinál hülyeségeket.
bár a hír elég kacsának tűnik .
-
LackoMester
addikt
Szerintem a Steam lesz a befutó, bár ebben a vadkapitalizmusban minden előfordulhat.
szerk. szerintem ez lenne a jobb választás -
Sirandrish
legenda
Ha már mindenképp választani kell akkor Steam..ugy hogy az EA csak üljön a seggén és ne tegyen meg semmit ha kérhetném
-
kapeti07
senior tag
Szerintem a Steam-el jobban járnának a felhasználók, mert nyilván az Origin inkább az EA-s játékokat preferálja.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A legújabb pletyka úgy tartja, hogy a Nintendo külsős cég kezébe adná a Wii U online szolgáltatásait.
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest