Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
A játék kiváló lett. Nem bírom letenni.
Visszahozza a régi idők hangulatát. Jobban a Warcraft III-ra emlékeztet. Fejleszthető hőst azért nem ártott volna beletenni. Azt nagyon eltalálták a Warcraft III-nál.Csak így tovább Starcraft II
-
Viktor77
titán
Skacok, brit játékeladási lista. A Sims és a WoW nem szokott rajta lenni. Tudjátok, "hülye angolok, angol hülyék!".
-
Spectrum
aktív tag
Hol a sims? Hol a WOW? Lemaradtam valamiről?
-
BalaNce87
addikt
"Szánalmas perkek és norecoil fegyverarzenál."
Ez a cod4-re is igaz, de egyébként tényleg jóval jobb mint mw2, mióta divatt lett a szintlépéstől föggően kapom a fegyvereket meg a perkek, hát nemtudom szerintem ez inkább tönkre vágta az egészet, mint javított volna. Ott a cod2 ahhoz ezek nem kellettek és nekem még mindig az a cod ami leghosszabb ideig lekötött, aztán próbáltam 1-et és az is igen jó multiba, a többi nekem már nem hozta ezt a színvonalat. -
Frigo
őstag
Ez lehetetlen, hiszen nincs is benne AA !!!!
-
Sicilian
addikt
Jaj, de váratlan dolog !!
-
Archanon
őstag
Én úgy vagyok vele, hogy ha zavarásveszélyt észlelek, nem megyek elolvasni a cikket, hogy utána zavarjon, így nem zavar. Tényleg van egy pár értelmetlen hír, mikor már épp nincs semmiről írni, de ha valaki szereti megemlíteni hogy egy légy szállt az MW2 DVD-jére Londonban, tegye, szíve joga. Bár azért mindenki szívesebben látna értelmes hírt.
Na, hogy on is legyek... Már vártam hírt, ami erről fog szólni.
Kíváncsi vagyok meddig lesz a listák élén.
-
Jander
senior tag
Milyen hír is hiányzott ma... mi nem volt még... ezaz! Blizzard / Starcraft! Hál'istennek ma is boldogan feküdhetek le.
Na gúnyolódás off, tudom uborkaszezon van ilyenkor minden kis sz*rsz*r hírnek minősül.
-
föccer
nagyúr
Gondolom, hogy ezen nem lepődik meg senki.
-
menalcas
őstag
-
akangels
tag
És igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
GRAT SC2...igazán megérdemli ^.^
És ők tudják hogy a WOW prepaid card nem játék
GRAT ahoz is
-
elithun
őstag
Ne vegyék már annyian a MW2-t, soha nem fog lejjebb menni az ára, pedig már játszanék vele.
-
ysoltee85
aktív tag
jééé, milyen meglepő! csak nem az első az SC2?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Nem hiszem, hogy bárki meglepődne azon, hogy a Starcraft 2 a listák élén csücsül.
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest