Új hozzászólás Aktív témák
-
Fesq
tag
Igen....igy kíváncsian várjuk, hogy valósak-e a szóbeszédek."
" Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki játsszon, amennyit bír "
-
Raysen623
addikt
Szerintem ők dolgoznak a KOTOR remake-en. Csak egy megérzés...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
floatr
veterán
Coruscant: Become Sith
-
BoneDragon
addikt
Hát jó lenne már valami értelmes SW játék, fallen orderen kivül nem is volt az utóbbi években. Egy kotor 3 pl jöhetne.
Vagy valami openworld, vagy bánom is én csak ne multiplayer legyen és lehessen eltölteni benne pár száz órát.
-
tibaimp
veterán
válasz
BoneDragon #8 üzenetére
Egyetértek! Open world, ahol a nyílt világot, maga az SW galaxisa adná, ahol a bolygók/űrállomások/aszteroida mezők között lehet hiperugrani és leszállni a helyszínekre, ahol ott vannak a nagyvárosok....és ekkor felébredtem....
Komolyan, valami jó kis RPG jöhetne.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Kiváncsi leszek rá .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Joccc07
őstag
válasz
BoneDragon #12 üzenetére
Most sokan megköveznek de egy Division 2 SW köntösben azért nem lenne rossz. Ami elég valószínű, hogy készül ilyen mert az Ubisoft is kapott SW jogokat.
Játszottam az Old Reublic-kal de az nem nekem való.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Új hozzászólás Aktív témák
gp Érdekes pletyka ütötte fel a fejét a napokban, miszerint egy külön Csillagok Háborúja játék készül a Detroit: Become Human fejlesztőinél.
- [Re:] Egyre több magyar informatikus dolgozna inkább külföldre
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- No Man's Sky (PS4,PC, Xbox One)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- DIGI kábel TV
- [Re:] Az Apple-nél is kötelező visszatérni az irodákba
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6540, 15.6" FHD IPS 94% sRGB, 300nit , i5-4310M, 8GB RAM, 256GB SSD, DVD író, gar
- ÚJSZERŰ - RAIDMAX COBRA POWER RX-1000AE-B 1000W TÁPEGYSÉG 80+ GOLD
- HIBÁTLAN - ASUS 650W U-65GA IGEN KOMOLY TÖMEGGEL RENDELKEZŐ ATX TÁPEGYSÉG
- HIBÁTLAN - MSI GTX 1060 6GB GAMING X
- Lenovo ThinkPad X390: i7 8565U,16GB,512GB SSD,13.3" 99% sRGB,vil.MAGYAR bill,IR,1.3kg,gari 2023.1.1.
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.
Város: Budapest