Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
denverx-92 #16 üzenetére
Már a PS2-t nehéz volt önmagában fejszteni, az EyeToy meg még rátett egy lapáttal, plusz egy-két kalimpáláson kívülre semmire sem volt használható. A Kinect mondhatni ennek a grandiózus továbbgondolása.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Már leírtam... Az EyeToy: Kinetic egy program volt EyeToy kamerára. Míg az Xbox360 Kinect néven jött a hardver. Hűha. Továbbá volt köztük nem egy pár év. És a kinetic angolul mozgást jelent.
Ez olyan, mint ha párhuzamot vonnál a Crisis Core: Final Fantasy VII, Crysis, Disaster: Day of Crisis és a Time Crisis között, mert mindben benne van a válság szó és vannak bennük lőfegyverek.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Lei559
tag
Jó meg minden. Bár.. nem tudom , h Ti hogy vagytok vele.. szerintem még nagyon gyerek cipőben jár ez az egész morgásra épülő játékbirodalom.
-
-
zola0306
tag
"Minden 2006-ban kezdődött, amikor a Nintendo forradalmat hirdetett, szembe ment az elvárásokkal és piacra dobott valamit, ami megváltoztatta a videojáték-ipart. Ez volt a Wii, a forradalom eszköze pedig az újfajta irányítást lehetővé tévő mozgásérzékelős kontroller volt..."
Azért a PS2-őn is voltak már "próbálkozások".
És mit ad isten mi volt ennek a neve?
Kinetic.http://www.youtube.com/watch?v=Au4d5anfjnA
Ha megtisztellek hogy írok neked elvárom ezt fordítva is!
-
lujo10
aktív tag
A teszt jól megírt, a játék anno nekem nem igazán jött be.
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TazLeacher #1 üzenetére
A bowling tényleg túl könnyű, a konkurenciánál nagyobb a kihívás. Már itt sem nagyon van kihívás, inkább golfozunk.
@oric: kösz, még jönni fog
-
tabu3x
tag
Az első részben szerintem sokszor csalt a program, ami elfogadhatatlan egy, a sportra építő játék esetében, ui. ezzel totálisan szembegy a valódi sport fair-play szellemiségével. Egy játékban pedig különösen gáz, mert az ember szórakozni akar, nem pedig mérgében földhöz csapkodni a Move kontrollert.
A csalás csak a nehezebb szinteken jött elő a ping-pongban és a gladiátor harcban, de ott elég gyakran. Tehát, aki nem tolta végig az nem biztos, hogy belefutott.
Úgyhogy, ezen a részen még mindig erősen gondolkozom, hogy megvegyem-e. Nem akarok még egyszer pofára esni. -
SentryGun
aktív tag
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs konzolom, mert mindig nagyon tetszettek ezek a típusú játékok. Viszont csak emiatt meg nem éri meg ennyi pénzt kiadni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Grat az első tesztedhez, jöhet a következő.
Live-Die-Respawn
-
Ps Vita
őstag
válasz
TazLeacher #1 üzenetére
Na az nagyon olcsó
-
Láttam hogy lement az ára az áruháza, sajnos már nincs meg a MOVE csomagom. Az első része tetszett a játéknak.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
TazLeacher
nagyúr
Sport Champions 2 egy árát teljesen megérő játék
Főleg annyiba, amennyibe most kerül a Store-on. A két rész együtt volt £15...ennyiért ajándék volt.
Szerk.:
A bowlingos részhez: de sajnos nagyon könnyű. A 3. "meccsünkön" 7 strike és 2 spare volt összesen nekem. Ez vicc. Anno Wii-n játszottam, ott sokkal nehezebb volt. Itt kicsit belejön az ember, akkor nem ritka, hogy 4-5 Strike-ja van egymás után. Ez így viszont gáz. A játékban lényegében nincs kihívás. Kerestem már, hogy lehet--e valahogy nehezebbre állítani, de nem...kár érte.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp A PlayStation Move saját sportjáték-kollekciójának második felvonása megérkezett, ahogy a tesztje is.