2018. október 22., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Plazmacucci


Plazmacucci
(PH! nagyúr)

Második oldalon kétszer szerepel ugyan az a bekezdés.

Élvezetesebb a harc mint az elsőben? Szerintem az rém idegesítő volt.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#2) acura válasza Plazmacucci (#1) üzenetére


acura
(kvázi-tag)

Számomra csak unalmas volt, de mivel a történet érdekelt, így végül 3 haverommal felváltva vittük ki.
Az előzőnél mindenképp jobb ez az új harcrendszer! Szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#3) pr0bi válasza Plazmacucci (#1) üzenetére


pr0bi
(senior tag)

Teljesen más. Ha figyelsz is rá mit csinálsz nem egy esetben kicsit taktikázni is kell, hogy jók legyenek a lépések. Eleve a támadástól függ hova,mire van kihatással.

(#4) atike


atike
(PH! nagyúr)

South Park. Ennyi. Aki szereti a sorozatot annak fog ez is tetszeni... Aki meg nem, annak ez egy hulladék játék... :) Nagyon sarkítva... :DDD

(#5) freeknight


freeknight
(őstag)

Az ősidőktől hatalmas South Park rajongó vagyok, a Stick of Truth-t imádtam, de nekem kifejezetten csalódás volt a játék.

Sajnos az a problémám, mint a mostani évaddal: baromira ellaposodott a hangulat. Trump megválasztása óta egyszerűen nem képesek magukhoz térni, a jelenlegi részek még csak nyomokban sem tartalmaznak poénokat, ahogy a játékban is csak igen kevésszer mosolyodtam el. Ezt jól leírtátok a tesztben is, hogy olyan "brutális", kőkemény poénok, mint az előző részben már nincsenek a játékban. Olyan megúszós lett az egész, mintha csak kisujjat eltartva akarnának polgárpukkasztani, úgy viszont nagyon nehéz. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor nevettem fel hangosan (pl rögtön az elején, a "nehézségválasztáskor" :DDD . Vagy Diabétesz Kapitány "halála", illetve a pc-igazgatós részek).

Sőt, a Peppermint Hippo meg nemhogy vicces nem volt, az öltáncnál még kifejezett szekunder szégyent is éreztem. Roppant kínos volt, ha épp akkor sétál be barátnőm a szobába, lehet, hogy gyorsan átváltok egy pornóra, azt könnyebb lett volna megmagyarázni :D .

A harcrendszer nem rossz, ezt aláírom, de vannak hibák. Bár sok képességünk van, aktívan csak nagyon keveset használhatunk, így hamar unalmassá válik az egész. A képességek váltogatása meg a menüből körülményes, így nem gyakran éltem vele.

A fejlődés értelmetlen, egyrészt sok hasonló képesség van, másrészt hiába válogatunk kasztokat a végén úgyis megkapjuk mindet (akkor minek kellett választanunk az elején?). A kasztok mögötti háttérsztori meg mindegyiknél teljesen ugyanaz - "your dad fucked your mom'". Hát rohadt vicces és kreatív, tényleg.

Szóval ez most gáz volt, kifejezetten szomorú, hogy egy South Park játékra kell ezt mondanom, de óriási pénzkidobás volt.

[ Szerkesztve ]

(#6) Samus


Samus
(PH! addikt)

Imádtam az előző részt, jó pár órát beleöltem, nagy részét végigröhögtem. A harcrendszer nekem bejött a körökre osztott önmagával együtt. Várok egy nagyobb leárazást erre, és kipróbálom. Sajnos a szuperhősös szál a sorozatban sem vonzott túlzottan...

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''

(#7) Szakiii


Szakiii
(PH! addikt)

Az első résszel most játszok és imádom, bár nem mondanám hogy nagy kihívás, konkrétan első vagy második skill-el ami kábítja az adott karaktert vagy 3 körre le lehet ölni bárkit kihívás nélkül de amúgy nagyon adja.

S7 black - ASUS ROG 553 VE - 7700 hq - 1050 ti - 512 SSD - 16GB DDR4

(#8) prolad


prolad
(őstag)

Rajta van a listán a játék, lassan neki is állok. Azt sajnálom, hogy Kanada kimaradt, az előző részt is feldobta.

OP6

(#9) antikomcsi


antikomcsi
(PH! kedvence)

Nem annyira beteg, mint az előző rész, de egy jó hosszú interaktív részben találjuk magunkat. Nekem tetszett.

Buzi Nagy Al utolsó macskáját nem találom, csak ez hiányzik, ha valakinek van tippje merre lehet nagyjából az, amit valószínű nem leltem meg, legyen szíves finoman jelezze. Ne pontosan, csak úgy finoman.

(#10) Silenzio


Silenzio
(PH! addikt)

A cím kurvajó szóvicc, úgyhogy biztosan ki fogom próbálni.

SPOILER ALERT:

repedt segglyuk?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.