Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Remélem meglépik, és jön EU-ba is gyorsan.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
Ha a Sony sávszélesség problémákra panaszkodik, akkor mit szólnak majd a userek?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
félisten
Ez azt jelenti, hogy PS3-exkluzív címekkel is lehetne PC-n játszani?
The Last of Us, Dragon's Crown, stb.?És hogyan vennénk meg ezeket a címeket PC-re? Egy online felületen, mint pl. a STEAM?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Televan74
nagyúr
PS4 -es exkluzív játékokat futtatni PC -n. Nem lenne rossz.
(#3) AxBattler Szerintem mi csak egy futtató klienset kapnánk, és felhőbe futna a egész.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Def26
félisten
Az az érdekes, hogy ez alapján US szinten van Európában is a sávszélesség. [link]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
ldave
félisten
Végülis, ha van egy PSN fiókja az embernek, beregisztrált PS4 géppel, akkor a Sony-nak úgymond mindegy, hol is játszol a megvásárolt játékokkal.
A Slime draws near! Command?
-
Jakesz
addikt
Aztán ki venne ezután PS3-at? Remélem, hogy nem lépik ezt meg, a sávszélt hagyják csak meg a PS4 és Vita tulajoknak.
-
Fossza
tag
Hmmm... Dust 514 on PC...?
-
feri95
csendes tag
Most őszintén... Itt van tényleg olyan naív ember aki azt hiszi, hogy mindenféle Playstation nélkül játszhat valaki pc-n PS játékokkal? Nyilván nem. Csak akkor ha van mellette egy ps3/4/vita otthon. Nyilván másképp nem érné meg a sonynak.
-
Lomha 8V
addikt
Érdekes elgondolás.
-
sz.atesz89
tag
válasz Televan74 #13 üzenetére
Helló! Kéne egy kis segítség, tegnap próbáltam twich-re közvetíteni PS4-ről. Hogy lehet azt megoldani hogy a fekete keret az avatarommal ne legyen rajt a közvetítésen sem meg az én képernyőmön se mert. Nekem lekicsinyíti azért zavaró , közvetítés is kicsi lesz tőle.
PSN: szuhi
-
Scholes9
nagyúr
2014-ben?
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Diablo IV
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- További aktív témák...
- Alig használt Nintendo Switch Lite eladó!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB (CFI-2016), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Xbox Series X 1Tb
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest